22. november 2017
Fod under eget bord: Søren Will-Hansen ejer selv Overdrevskroen, hvor han er afbildet i forbindelse med en julefrokost et tidligere år. Foto: Thomas Olsen
Fod under eget bord: Søren Will-Hansen ejer selv Overdrevskroen, hvor han er afbildet i forbindelse med en julefrokost et tidligere år. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt kro har fået 17 fester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt kro har fået 17 fester
Ringsted - 09. september 2017 kl. 07:53
Af Dan Qvitzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Benløse Kro og Gyrstinge Skovkro uden varsel lukkede i mandags, udløste det en mindre lavine af bestillinger hos den velrenommerede Chr. VI Overdrevskro på Roskildevej 513 - bedre kendt som slet og ret Overdrevskroen.

arrow Læs også: Politiet forholder sig tavs i krosagen

Her har kromanden gennem 23 og et halvt år, Søren Will-Hansen, kunnet glæde arrangørerne af i alt 17 husvilde fester med, at de kan huses hos ham.

Nogle ville gerne allerede booke sig ind med et arrangement i dag lørdag, men det kunne Overdrevskroen ikke nå at håndtere.

- Men vi har taget et selskab ind på søndag. De får plads i vores restaurant, hvor vi ellers serverer a la carte, men her må vi så melde alt udsolgt, beretter Søren Will-Hansen.

Lørdag i næste uge har man taget et celebert guldbryllup ind - og Søren Will-Hansen beretter i det hele taget om frustrerede kunder, som i første omgang ikke troede på, at det var sandt at kroerne var lukket.

Situationen får Søren Will-Hansen til at tænke på den gang Osted Kro gik konkurs - og en advokat sørgede for at alle låse blev skiftet, så alle aktiver kunne komme kreditorerne til gode.

- Lukningen i Osted bragte kunder med festreservationer i panik, husker Søren Will-Hansen.

For folk er tidligt ude med ikke mindst konfirmationer, og her har Søren Will-Hansen modtaget den første af slagsen, til næste forår.

Og man kan roligt booke sig ind på Overdrevskroen:

- For jeg ejer den selv. Jeg skylder ikke noget i den. Og det er helt sikkert en af forklaringerne på, at jeg har klaret mig, siger Søren Will-Hansen

arrow Konkursramt kro anmeldt til politiet
12. september 2017 kl. 13:44 Opdateret: kl. 14:43
arrow Sølvbrudepar fik intet at vide om konkurs
11. september 2017 kl. 13:55 Opdateret: kl. 08:29
arrow Mørklagt og forladt kro er nu låst af bekymrede borgere
08. september 2017 kl. 16:17 Opdateret: kl. 16:00
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk