20. oktober 2020
Bydelsmødrene vandt integrationsprisen i år. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Bydelsmødrene vandt integrationsprisen i år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidater til frivilligpriser søges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidater til frivilligpriser søges
Ringsted - 26. september 2020 kl. 16:57

Ringsted Kommune ønsker at hylde lokale ildsjæle, initiativer og frivilligt engagement blandt kommunens borgere og foreninger. Derfor uddeler kommunen den 12. marts 2021 en handicappris, en integrationspris, en foreningslederpris og en frivilligpris ved en gallaaften for frivillige og foreninger. Med hver af de fire priser følger 10.000 kroner.

arrow Læs også: Billeder: Her er årets prisvindere

Ved samme arrangement uddeler Trelleborg Fonden årets kulturpris og årets idrætspris. Her følger der 25.000 kroner med prisen.

- I Ringsted Kommune er der heldigvis en masse idrætsforeninger, spejdergrupper, sociale foreninger og mange andre foreninger og ildsjæle, som hver dag lægger et stort stykke arbejde i at gøre en forskel for andre mennesker. Dem hylder vi til Foreningernes Gallaaften, hvor vi også uddeler fire priser til personer eller projekter, der har gjort en særlig indsats det seneste år. Jeg håber, at rigtig mange igen i år vil gribe muligheden for at indstille en person eller et projekt, som de gerne vil fremhæve, siger borgmester Henrik Hvidesten i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne til at foreslå, hvem der skal tildeles de fire priser.. For at komme i betragtning til prisen, skal man i indstillingen blandt andet forklare, hvordan og hvilken forskel og værdi indsatsen konkret skaber.

Hvis man vil indstille en frivillig, en forening eller et projekt til en af de fire priser, skal man udfylde den elektroniske indstillingsformular, der ligger på kommunens hjemmeside. Den findes via link på forsiden af www.ringsted.dk. Fristen for at indstille en kandidat er 1. november 2020.

arrow Fond giver priser til Moviehouse og TMS ungdom og bredde
28. august 2020 kl. 17:17 Opdateret: kl. 17:17
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk