10. juli 2020
Aftenens arrangement, der varede i cirka 2 timer, var arrangeret af Ringsteds Konservative Vælgerforening. Christian Wedell-Neergaard (t.v) og Andreas Karlsen (t.h) Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Aftenens arrangement, der varede i cirka 2 timer, var arrangeret af Ringsteds Konservative Vælgerforening. Christian Wedell-Neergaard (t.v) og Andreas Karlsen (t.h) Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kaffe, kage og hornmusik til De Konservatives arrangement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kaffe, kage og hornmusik til De Konservatives arrangement
Opdateret 29. august 2018 kl. 13:48
Ringsted - 28. august 2018 kl. 15:00
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man finder næppe bedre rammer til at tale om konservativ politik end et gods fra 1750. Måske derfor havde Ringsteds Konservative Vælgerforening i Ringsted mandag aften, inviteret borgere i Ringsted med interesse for godsdrift og lokalpolitik, til et arrangement på Svenstrup God i Borup.

Aftenen startede med at godsejer Christian Wedell-Neergaard viste rundt på godset og fortalte om familiehistorien og selve godset.

Efter rundturen på godset, måtte aftenens gæster trodse regnen, da næste punkt på programmet skete i staldbygningen, hvor der nu ikke er kreaturer, men mødefaciliteter. Her blev de omkring 20 fremmødte også budt på kaffe og jordbærkage.

Christian Wedell-Neergaard, der udover at være godsejer også er regionsrådsmedlem for De Konservative, holdte et kort oplæg om, hvordan man driver et gods i dagens Danmark, inden han gav ordet videre til Andreas Karlsen (K) fra Ringsted Byråd, der holdt et oplæg om lokalpolitik i Ringsted Kommune.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk