21. februar 2020
På billedet ses den nyvalgte bestyrelse: Fra venstre: Lucas Pedersen, Oliver Carn, Benjamin Pedersen, Nanna Dencker, Andreas Karlsen, Jonatan Nielsen, Christopher Palm og Patrick Knudsen.
På billedet ses den nyvalgte bestyrelse: Fra venstre: Lucas Pedersen, Oliver Carn, Benjamin Pedersen, Nanna Dencker, Andreas Karlsen, Jonatan Nielsen, Christopher Palm og Patrick Knudsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: KU har fået ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

KU har fået ny formand
Ringsted - 19. august 2019 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 16. august var alle medlemmer af Ringsted Konservative Ungdom indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i foreningen.

Årsagen var, at den nu tidligere formand og byrådsmedlem, Andreas Engelsborg Karlsen, ville træde tilbage som formand efter to års formandskab. Andreas Karlsen udtaler følgende om hans beslutning:

- Det er to år siden vi sad fem gutter i en kælder og talte om at etablere KU i Ringsted. I dag er vi 65 medlemmer og vi får nye hver måned. Jeg er kommet i byrådet, vi har haft nogle fantastiske valg, både kommunalvalg, skolevalg og folketingsvalg. Jeg skal studere på fuldtid som finansøkonom og med byrådsarbejdet som politisk virke er der ikke flere timer i døgnet til det, det kræver at være formand for en politisk forening, udtaler Andreas Engelsborg Karlsen i en pressemeddelelse.

Det nye formandskab i Ringsted KU består af Jonatan Nielsen som formand og Christopher Palm som næstformand, der begge har erfaring med bestyrelsesarbejdet.

- Den fremgang, vi har fået ved de seneste valg skal vi fortsætte, og det gode samarbejde med vælgerforeningen skal fortsat styrkes. Det er dog ikke kun politik der bliver diskuteret i vores forening. Vi er jo unge, så der er også plads til en hyggelig snak, fester og socialt netværk, udtaler Jonatan Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk