29. maj 2020
Der er indkaldt til generalforsamling til en ny forening, som skal sørge for, at der også kan blive vist film i biografen i Tinggade i 2020.
Der er indkaldt til generalforsamling til en ny forening, som skal sørge for, at der også kan blive vist film i biografen i Tinggade i 2020.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »KINOs venner« holder møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»KINOs venner« holder møde
Ringsted - 23. december 2019 kl. 13:40
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De borgere, der gerne vil redde Kino Ringsted og omdanne den til et kulturelt samlingssted og/eller en kunstbiograf, arbejder hurtigt.

arrow Læs også: Stor arbejdsgruppe rykker på Kino

Gruppen har besluttet, at der skal holdes stiftende generalforsamling lørdag den 11. januar klokken 14. Det skriver Lene Eriksen, som er repræsentant for den persongruppe, der er gået i gang med arbejdet i et opslag på Facebook.

Heri fortæller hun også, at hun har haft en snak med Printz Ejendomme, der ejer bygningen, som Kino har haft til huse i indtil nu.

»Som repræsentant for den arbejdsgruppe, der bl.a. er i gang med at arrangere den stiftende generalforsamling, havde jeg i formiddags en god snak med både direktøren for Printz Ejendomme, der ejer bygningen, og den advokat, som er kurator i konkursboet.«

Konstruktiv dialog

»Min oplevelse var, at de begge var imødekommende og konstruktive, og at de tager vores aktuelle »mobilisering« (oprettelse af en forening mv.) seriøst. Det virkede også som om, de betragter en videreførsel af biografdriften som en fin løsning, hvis det kan lade sig gøre.«

Men der er ikke tid til at sidde på hænderne, lader Lene Eriksen forstå:

»De gav begge gav udtryk for, at der ikke bliver truffet nogen beslutninger om hverken en ny udlejning af KINO eller salg af aktiverne/effekterne i boet på denne side af nytår. Samtidig fremgik det dog, at vi ikke har oceaner af tid, da situationen må forventes at udvikle sig i løbet af januar...«

Kryds i kalenderen

Hun opfordrer alle til at markere den 11. januar:

»Skynd jer derfor at sætte X i kalenderen lørdag den 11. januar kl. 14.00, hvor vi holder den stiftende generalforsamling i »KINOs venner« (eller hvad foreningen nu »døbes« den dag).

Tidligere mandag er generalforsamlingen blevet oprettet som en begivenhed her i gruppen, hvor I kan trykke »Deltager«. Og del endelig både begivenheden og gruppen her med jeres lokale venner og bekendte. Mon ikke, vi kan nå op på mellem 500 og 1.000 medlemmer af gruppen inden generalforsamlingen...? I kan jo begynde med at invitere dem, som I har haft gode biografoplevelser i KINO sammen med!«

Facebookgruppen Løft Ringsted Kino_forening har mandag formiddag 385 medlemmer.

arrow Udlejer: Klar til kulturbiograf og café i Tinggade
31. december 2019 kl. 19:30 Opdateret: kl. 17:27
arrow Esport-forening er interesseret i nedlukket biograf
19. december 2019 kl. 17:25 Opdateret: kl. 17:23
arrow Borgere vil starte kunstbiograf
18. december 2019 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:28
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk