6. juni 2020
Thomas Eje giver julekoncert i Klostermarkskirken den 7. december, og han er i selskab med pianist Mads Granum. Pr-foto
Thomas Eje giver julekoncert i Klostermarkskirken den 7. december, og han er i selskab med pianist Mads Granum. Pr-foto
Foto: Seth Nicolas
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julekoncert med Thomas Eje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julekoncert med Thomas Eje
Ringsted - 21. maj 2020 kl. 15:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I år bliver der julekoncert med Thomas Eje og pianist Mads Granum i Klostermarkskirken i Ringsted, den 7. december klokken 19.30.

Thomas Eje er entertainer, musiker og maler, og hvis man skal male et billede af højtiden, så kan det bedst fortælles af ham selv.

Lige siden barndommen har Thomas Eje holdt af højtiden. Ikke mindst duften af gran, hyggen med lys på træet, gaverne og samværet med alle dem, vi holder af. Julen er jo også tankerne til alle dem, der ikke er der mere og dem, der er for langt væk.

Julen kan på en eller anden måde hive os ud af hamsterhjulet og gøre os menneskelige. Menneskelighed, det er et godt budskab i Thomas Ejes verden.

- Mit omdrejningspunkt er musik og julen er fyldt med sange og stemninger. Kærlighed, samvær og det højtidelige er i centrum, oplyser Thomas Eje.

Han har sin pianist, Mads Granum, med rundt i landet. Desuden har han sin bil fyldt op med en masse instrumenter.

Thomas Eje tager publikum med på en musikalsk kanerejse over de traditionelle danske, og udenlandske julemelodier. Destinationen er julestemning, og undervejs bliver der budt på musik, sang og et godt grin.

Koncerten er arrangeret af lokale Kanonproduktion med støtte til Julemærkehjemsfonden. Billetter kan købes på Billetsalg.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk