19. marts 2019
Ole Pedersen håber på tilgang af spillere med X-factor i sommerpausen.
Ole Pedersen håber på tilgang af spillere med X-factor i sommerpausen.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jævn tilfredshed i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jævn tilfredshed i Ringsted
Ringsted - 13. juni 2018 kl. 09:48
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

22 kampe, 37 point og en slutplacering som nummer fem - med samme pointtal som Køge BK på fjerdepladsen.

Status for Ringsted IF's sjællandsseriehold i fodbold under træner Ole Pedersen, der tog over sidste sommer med ambitionen om oprykning i denne sæson eller snarest efter.

Den gik ikke denne gang, og lørdag eftermiddag endte det med uafgjort 1-1 mod Køge Nord FC, selv om Ringsted førte 1-0 helt frem til de sidste fløjt.

- Jeg havde da håbet på lidt mere, og at vi var endt i top-3 eller deroppe, men jeg er fint tilfreds. Det her var en udviklingssæson, og så må vi se, om vi kan få lidt flere spillere med X-factor, siger Ole Pedersen og henviser til manglende mål.

- Vi bruger alt for mange chancer på at lave vores mål, og det er ingen kritik af »Heine« (Henrik Larsen, red.), for han gør det fint og er vores topscorer. Nyt system og ny træner - det tager tid det hele, siger Ringsted-træneren.

- Vi skal nok komme styrket tilbage efter sommerpausen. To af vores U19-spillere er kommet fast med i truppen, og det er spændende spillere. Jeg håber da på lidt tilgang, men det er svært at tiltrække, og der ligger vi ikke så godt geografisk, siger Ole Pedersen.

- To-tre offensive spillere til startopstillingen ville ikke gøre noget. Vi er sårbare overfor skader, så der skal tilføres lidt spillere. Jeg må lave lidt lobbyarbejde og håbe, at nogen skifter, og så skal vores egne talenter udvikles, siger træneren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk