24. november 2020
Dizzy Mizz Lizzy tager i foråret 2021 hul på en række sid-ned-koncerter. Den 27. februar kan bandet opleves i Ringsted Kongrescenter. Pr-foto
Dizzy Mizz Lizzy tager i foråret 2021 hul på en række sid-ned-koncerter. Den 27. februar kan bandet opleves i Ringsted Kongrescenter. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Intim koncert med Dizzy Mizz Lizzy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Intim koncert med Dizzy Mizz Lizzy
Ringsted - 22. november 2020 kl. 13:09

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på "sid-ned"-turné i foråret 2021 og fremfører albummet Alter Echo i sin helhed.

Dizzy Mizz Lizzy kan opleves i intime rammer i Ringsted Kongrescenter den 27. februar 2021 klokken 20.

Da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.

- Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet fortæller Tim Christensen.

Han afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række "sid-ned"-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.

- Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut. Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget, siger Tim Christensen.

Bandet vil også spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk