23. oktober 2019
Foto: Jørgen Juul
Foto: Jørgen Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Instruktør fra Ringsted overlever flystyrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Instruktør fra Ringsted overlever flystyrt
Ringsted - 11. juni 2019 kl. 12:18
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 53-årig mand fra Ringsted styrtede søndag eftermiddag kort efter klokken 14.30 ned, mens han var ved at instruere en 49-årig mand fra Farum i at flyve et ultralet fly.

arrow Læs også: To meldes uden for livsfare efter flystyrt på Bornholm

Flyet styrtede til jorden ved Holbækvej ved Regstrup i Holbæk Kommune og en kvindelig bilist slog alarm, da hun så flyet styrte til jorden.

Redningsmyndighederne og politiet kørte hurtigt til stedet, og den 49-årige blev kørt til skadestuen i Holbæk til kontrol for diverse knubs, mens den 53-årige i en tilkaldt lægehelikopter blev fløjet til Rigshospitalet til undersøgelse for kvæstelser i hovedet.

Der var tale om et to-personers ultralet fly, der ifølge de foreløbige oplysninger netop var startet flyvningen og var kommet op i ca. 10 meters højde, da flyet pludselig styrtede mod jorden. De to mænd i flyet var dog i stand til selv at kravle ud af flyet, inden de blev kørt til hospitalerne til undersøgelse.

Den 53-årige mand blev indlagt på Rigshospitalet til behandling for kvæstelser i hovedet, men meldes uden for livsfare. Politiet afventer nu rapporten fra havarikommissionen, før politiet kan afgøre, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Havarikommissionen blev tilkaldt til stedet for at lave tekniske undersøgelser i samarbejde med politiet for at få klarlagt årsagen til flystyrtet.

arrow Sportsfly rammer træer og styrter ned på Bornholm
07. juni 2019 kl. 16:38 Opdateret: kl. 19:07

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk