15. maj 2021
SFO'en Opalen ved Valdemarskolen oplevede spor efter rotter tirsdag. Foto: Kenn Thomsen
SFO'en Opalen ved Valdemarskolen oplevede spor efter rotter tirsdag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Institution handlede hurtigt efter rotteangreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Institution handlede hurtigt efter rotteangreb
Ringsted - 15. april 2021 kl. 13:38
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Tirsdag aften fik Michael Nielbo en besked, som mange frygter. Der var fundet ekskrementer efter rotter i teknikrummet i sfo'en Opalen i Ringsted, og som daglig leder måtte han rykke hurtigt - også selv om han glædede sig over, at rotteekskrementerne ikke var fundet i de rum, børnene normalt benytter.

I samråd med en rottefænger og Ringsted Kommune besluttede Michael Nielbo onsdag morgen at rydde institutionen på bare en time, så alle børn, gamer-rum og kreative værksteder nu er rykket til midlertidige lokaler på Valdemarskolen. Rotterne er endnu ikke fundet, men der bliver arbejdet på sagen.

- Jeg må rose både Ringsted Kommune og vores personale for at arbejde hurtigt. Vi er på forkant, selvom vi kun havde en time til at rydde hele institutionen, siger Michael Nielbo, der også roser en meget opbakkende forældregruppe.

Da Opalen holder til i en gammel svineauktion, er der bygget på, så der kan godt kunne gemme sig rotter i de gamle ventilationsskakter. Derfor er både en rottefænger og håndværker hidkaldt til detektivarbejdet.

Michael Nielbo krydser fingre for en hurtig løsning.

- Vi håber selvfølgelig, at vi kan komme tilbage i vores faste omgivelser hurtigst muligt, men jeg synes, vi har fundet en god løsning på Valdemarskolen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk