21. april 2021
Kenneth Andersen (t.v.), kædeejer af Nordic Art Tattoo, sammen med Ulrik Juel Nielsen, der udover salonen i Næstved også ejer den nye i Ringsted, der ikke kunne åbne den 1. februar som planlagt.
Kenneth Andersen (t.v.), kædeejer af Nordic Art Tattoo, sammen med Ulrik Juel Nielsen, der udover salonen i Næstved også ejer den nye i Ringsted, der ikke kunne åbne den 1. februar som planlagt.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen tusser før genåbning hos ny tatovør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen tusser før genåbning hos ny tatovør
Ringsted - 01. marts 2021 kl. 13:22
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Kalenderen er fyldt og den nye salon på Sct. Hansgade står klar, så lige nu venter Ulrik Juel Nielsen egentlig bare på grønt lys til at åbne.

Ejeren bag tatoveringskæden Nordic Art Tattoo overtog butikslokalet på den travle handelsgade i oktober og skulle været åbnet i begyndelsen af februar, men sådan gik det som bekendt ikke.

- Vi var klar til at åbne i februar efter at have renoveret, men sådan gik det desværre ikke, siger Ulrik Juel Nielsen, der også ejer en Nordic Art Tattoo-salon i Næstved.

- Vi håber, at vi kan åbne efter påske, men det hele er lidt op og ned for tiden, siger ejeren.

Ligesom frisørerne, kosmetologerne og andre i liberalt erhverv skal tatovørerne fortsat holde lukket. Foto: Thomas Olsen

Ulrik Juel Nielsen mener, at tatovører godt kunne have været med i den delvise genåbning, der træder i kraft fra i dag mandag.

- I forvejen er vi tatovører pålagt ret skrappe krav til hygiejne. Og så kan vi bedre styre antal kunder igennem tidsbestilling og god afstand til kunderne, siger Ulrik Juel Nielsen og tilføjer:

- Så vi er nok blandt de steder, der godt vil kunne åbne på forsvarlig vis, og måske endda mere end de butikker, der åbner i dag.

Træt af det hele

Ifølge loven om tatovering må hans ansatte ikke tatovere hjemme hos kunderne. Så lige nu er alle hjemsendt uden arbejde på lønkompensation.

- Det koster penge hver måned, kan man sige, så jeg håber, at vi snart kan åbne igen, siger Ulrik Juel Nielsen, der trods omstændighederne er fortrøstningsfuld.

- Vi er da lidt trætte af det hele, men vi skal nok klare os igennem. Kunderne har allerede booket en masse tider i Ringsted, så vi skal egentlig bare i gang, og så skal resten nok komme helt af sig selv, slutter ejeren.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk