16. november 2019
- Vi har vurderet, at vi godt kan afvikle trafikken, uden der kommer tung trafik på Amtstue Allé. Sådan lyder beskeden fra formand for Klima- og Miljøudvalget Klaus Hansen (V). Foto: Anders Ole Olsen
- Vi har vurderet, at vi godt kan afvikle trafikken, uden der kommer tung trafik på Amtstue Allé. Sådan lyder beskeden fra formand for Klima- og Miljøudvalget Klaus Hansen (V). Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen tung trafik på Amtstue Allé

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen tung trafik på Amtstue Allé
Opdateret 21. juni 2017 kl. 14:46
Ringsted - 21. juni 2017 kl. 12:15
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klima- og Miljøudvalget ønsker at lade tung gennemkørende trafik udgå af forslaget om åbningen af Amtstue Allé.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som Ringsted Kommune har udsendt fredag.

- Vi har vurderet, at vi godt kan afvikle trafikken, uden der kommer tung trafik på Amtstue Allé. Beslutningen er taget på baggrund af vores egen vurdering og på baggrund af indvendinger, vi har oplevet fra borgerne, fortæller formand for Klima- og Miljøudvalget Klaus Hansen (V).

Beslutningen, der blev taget torsdag aften, falder imidlertid ikke i god jord hos beboer på Amtstue Allé Arne Nielsen.

- Forslaget er uvedkommende, da vi ikke engang vil have let trafik på vejen. Det tjener simpelthen intet formal. Man vil trække folk ind til parkeringspladser i midtbyen, der ikke findes. Derfor er der stadig et overordnet problem, der ikke bliver løst, nemlig at der ikke er behov for trafik på Amtstue Allé, siger han.

Klima- og Miljøudvalget har ved samme lejlighed igangsat en undersøgelse af, om Amtstue Allé bør blive en ensrettet vej. Dette forslag falder heller ikke i god jord hos Arne Nielsen.

- Mit svar er det samme som til spørgsmålet om den tunge trafik. Forslaget løser ikke det egentlige problem, lyder det fra Arne Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk