15. juli 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Idrætsudøvere og ledere blev hyldet for deres flotte præstationer i 2018

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Idrætsudøvere og ledere blev hyldet for deres flotte præstationer i 2018
Ringsted - 15. marts 2019 kl. 18:18
Af Thomas Olsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

86 idrætsudøvere og ledere fra syv forskellige idrætsforeninger i Ringsted Kommune blev hyldet, da kommunen fredag aften for fjerde år i træk havde inviteret frivillige lokale foreningsledere og idrætsudøvere til gallafest i Ringsted Kongrescenter.

arrow Læs også: Se billeder fra den røde løber

Udøverne har alle det til fælles, at de i løbet af 2018 har vundet en medalje i et officielt Danmarksmesterskab eller i et officielt internationalt mesterskab.

- Medaljevinderne, som har hentet hæder hjem til deres klub, har bestemt også markedsført Ringsted som en stærk idrætskommune, der både kan favne bredde og gøre sig gældende på eliteniveau, sagde borgmester Henrik Hvidesten (V) og fortsatte:

- Bag enhver medaljevinder står en klub, hvor frivillige, ledere og trænere har lagt et kæmpearbejde i at bringe deres talenter på sejrsskammelen i 2018. Vores fejring af årets medaljevindere er derfor i lige så høj grad en hyldest til de klubber, som har været med til at skabe resultaterne, påpegede borgmesteren i sin hyldesttale til de 86 udøvere og ledere.

Herefter kaldte han på skift de syv foreningers succesrige udøvere op på scenen, hvor de udover taktfast bifald fra salen fik overrakt en gavepakke med et termokrus, to billetter til et stand up show i Ringsted Kongrescenter og et gavekort fra Ringsted Outlet, som blev overrakt af outlet manager Jeanette Amdal og Lasse Brandt Hansen.

Vinderne kommer fra Ringsted IF Gymnastik, Ringsted Handicap IF, MS Dans, TCR Ringsted, Ringsted Svømmeklub, Ringsted IF vægtløftning og Benløse IF Floorball.

arrow Billeder: Gallaaften for lokale ildsjæle
16. marts 2019 kl. 04:31 Opdateret: kl. 23:31
arrow Vinterbadere sikrer markant medlemsfremgang
15. marts 2019 kl. 23:01 Opdateret: kl. 23:01
arrow Ægtepar vinder årets kulturpris
15. marts 2019 kl. 22:36 Opdateret: kl. 23:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk