23. april 2021
Kunder beskylder Ringsted Antenneforening for at stå bag fusk med regninger for at indkassere flere penge. Arkivfoto
Kunder beskylder Ringsted Antenneforening for at stå bag fusk med regninger for at indkassere flere penge. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundredevis af kunder føler sig snydt af stor tv-forening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundredevis af kunder føler sig snydt af stor tv-forening
Ringsted - 11. december 2019 kl. 12:04
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Indtil videre har mere end hundrede facebook-brugere samlet sig i et opråb i Ringsted-gruppen, der beskylder Ringsted Antenneforening for at svindle sine kunder.

arrow Læs også: Fik lukket tv-signal efter at have udtalt sig til pressen

Mange af brugerne modtager selv den store antenneforenings tv- og internetløsninger, men føler sig snydt, efter inkassoregninger for manglende betalinger for nyligt dumpede ind ad døren.

Problemet er bare, at kunderne angiveligt aldrig er blevet gjort opmærksom på manglende betalinger.

»Det er ren svindel«, »det lugter langt væk«, lyder det bl.a. i den vrede tråd, som bruger Mickhael Monthieux lagde op tirsdag i harme over antenneforeningen, der ifølge flere kunder har glemt at sende rykkere på regninger ud og derfor ikke kan inddrage Danske Inkasso i opkrævningen af den manglende betaling.

Ifølge en Facebook-bruger melder fynske Danske Inkasso »sagen for afsluttet« og vil derfor ikke undersøge, hvorvidt Ringsted Antenneforening overhovedet har sendt rykkere ud til kunderne, før de modtog inkassoregninger på op imod 1300 kroner.

Inkassofirma står fast

Selvom kunderne hævder det modsatte, står inkassofirmaet stædigt fast på, at antenneforeningen både har sendt rykkere og inkassovarsler ud.

- Vi har hverken modtaget rykkere eller inkassovarsler, siger Rene Krøll, kunde hos Ringsted Antenneforening, der ifølge Mickhael Monthieuxs opslag vil betale inkasso-regningen tilbage mod, at de lover at holde tæt.

»De har fået refunderet deres inkassoomkostningerne af Ringsted Antenneforening, mod at de lover ikke at fortælle det til andre utilfredse kunder eller i Facebookgruppe,« skriver han.

Ringsted Antenneforening forholder sig indtil videre fåmælt i sagen, men formand Robert Vingaa svarer DAGBLADET Ringsted i en sms, at »verserende sager for manglende betalinger er individuelle. Foreningen har både en advokat samt et inkassobureau tilkoblet sagerne for at sikre, at lovgivning og frister overholdes. Bestyrelsen har ikke yderligere kommentarer i sagen.«

arrow Kunde betalte for sort skærm
13. december 2019 kl. 19:28 Opdateret: kl. 15:35
arrow Borgergruppe pønser på politianmeldelse
13. december 2019 kl. 18:46 Opdateret: kl. 15:33
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk