24. juli 2021
Ganløse, 28/6 2011: Stenløse Senior Svømning svømmer i Ganløse Friluftsbad hver tirsdag og torsdag formiddag, fordi de ikke har haft penge til at få vand i friluftsbadet i Stenløse. ¬ Foto: Thomas Arnbo ¬  ¬  ¬
Ganløse, 28/6 2011: Stenløse Senior Svømning svømmer i Ganløse Friluftsbad hver tirsdag og torsdag formiddag, fordi de ikke har haft penge til at få vand i friluftsbadet i Stenløse. ¬ Foto: Thomas Arnbo ¬ ¬ ¬
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hoppede i bassin uden coronapas: Nu sker dette her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hoppede i bassin uden coronapas: Nu sker dette her
Ringsted - 16. juli 2021 kl. 11:53
Af Jakob Fønss

Det bliver ikke nødvendig at tømme det store badebassin, som beboerne i de 320 boliger i Klosterparken i Ringsted har stor glæde af i den igangværende hedebølge, selv om en mandlig lejer tirsdag formiddag trodsede kravet om gyldigt coronapas og via en nødudgang fandt vej til bassinet.

arrow Læs også: Efter badebassin-brøler: Nu kræver de dette

- Vi har undersøgt sagen, og det er ikke et krav, at bassinet skal tømmes. Klor og de øvrige kemikalier slår virus ihjel, og derfor er vandet blevet i vores store badebassin, oplyser direktør i Goldschmidt Ejendomme Christian Bertelsen til DAGBLADET.

Han lægger dog ikke skjul på, at man ser med stor alvor på, at en beboer har overtrådt reglerne ved at trodse personalets afvisning og alligevel hoppe i bassinet.

- Det er en misligeholdelse af kontrakten, og vi har sendt den pågældende lejer et påkrav. Vi følger desuden sagen nøje, og hvis episoden efterfølgende kommer til at koste os penge, vil vi rejse et erstatningskrav mod lejeren, siger direktøren.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk