19. november 2019
Her ses Homes nye hold i butikken på Torvet i Ringsted. Daglig leder er Dennis Christensen (nummer to fra højre). Til venstre ses indehaver af Home-butikkerne i Køge og Ringsted, Jacob Quistgaard. Pr-foto
Her ses Homes nye hold i butikken på Torvet i Ringsted. Daglig leder er Dennis Christensen (nummer to fra højre). Til venstre ses indehaver af Home-butikkerne i Køge og Ringsted, Jacob Quistgaard. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Home har hentet leder hos konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Home har hentet leder hos konkurrent
Ringsted - 03. april 2019 kl. 08:33
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 1. april overtog Jacob Quistgaard Home-butikken på Torvet i Ringsted fra Søren Bak, og siden har han ansat den lokale ejendomsmægler Dennis Christensen som ny daglig leder.

arrow Læs også: Ejendomsmægler drejer også nøglen om i Nørregade

Selvom han kun lige er fyldt 30 år, har Dennis Christensen en del lokal erfaring med ejendomsmæglerfaget og papir på sin kunnen.

De seneste tre år har Dennis Christensen arbejdet som ejendomsmægler hos Estate i Ringsted, og titlen som ejendomsmægler fik han i slutningen af 2014.

Dennis Christensen er født og opvokset i Osted og han bor nu i Ringsted sammen med sin kæreste. Han lægger ikke skjul på, at han er ambitiøs, og at det blandt andet var udsigten til at få mere ledelsesansvar, der fik ham til at skifte til Home.

- Jeg glæder mig til at sætte mit eget præg på, hvordan man driver en succesrig ejendomsmæglerbutik. Det er jo en stor, kendt mæglerkæde med de fordele, det giver, udtaler Dennis Christensen i en pressemeddelelse.

Han fremhæver et tæt samarbejde med kollegerne i Køge, hvor der er backup fra syv kolleger, som alle er klar til at bidrage til en god positiv udvikling af forretningen i Ringsted.

- Vi vil udnytte synergien mellem Home-butikkerne i de to byer og det øgede antal køberhenvendelser. Det er ofte fra yngre familier, der flytter ud fra hovedstaden med drømmen om et parcelhus. Sammen kan vi friste dem med et større udvalg af boliger, erklærer Dennis Christensen.

I anledning af den nye indehaver, Jacob Quistgaard, og ansættelse af en ny daglig leder, holder Home-butikken på Torvet 4 reception fredag 12. april klokken 14-17.

arrow Stor møbelbutik erklæret konkurs
20. juni 2019 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17
arrow Forhåbentlig fri passage 1. juli
12. juni 2019 kl. 08:21 Opdateret: kl. 08:21
arrow Ejendomsmægler er tvunget til at skifte kæde
30. marts 2019 kl. 15:24 Opdateret: kl. 15:24

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk