29. november 2020
Viggo Mortensen har gennem hele sin skuespillerkarriere med mellemrum besøgt Ringsted og sin nu afdøde tante Tulle Olsen i Vigersted. Her er han på besøg i 2015 . Foto: Kenn Thomsen
Viggo Mortensen har gennem hele sin skuespillerkarriere med mellemrum besøgt Ringsted og sin nu afdøde tante Tulle Olsen i Vigersted. Her er han på besøg i 2015 . Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hollywoodstjerne besøger luksusbiograf eksklusivt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollywoodstjerne besøger luksusbiograf eksklusivt
Ringsted - 27. oktober 2020 kl. 14:37
Af Anne Wandahl

Viggo Mortensens første film som instruktør, »Falling« har først premiere den 5. november, men allerede lørdag den 31. oktober kan man opleve en snigpremiere indledt af Viggo Mortensen selv i Moviehouse i Ringsted, som den eneste biograf udenfor København.

Moviehouse ejes af Michael Obel, som har kontakter her og der og alle vegne i filmverdenen.

Det er ham, der har trukket i trådene og sikret, at Viggo Mortensen når at fortælle om sin film i Ringsted.

Ganske passende, faktisk, da »Falling« handler om et anstrengt men alligevel kærligt forhold mellem en aldrende, demensramt mand og hans søn, deres liv sammen og resten af familien omkring dem.

Viggo Mortensen beskriver selv i omtale af filmen, at hans debutfilm som instruktør læner sig kraftigt op af hans eget forhold til sin far og resten af familie, hvilket dermed trækker en slags tråd til Viggo Mortensens nu afdøde faster Tulle Olsen i Ringsted.

Michael Obel ejer både Moviehouse i Ringsted og Hellerup, samt biografer i Slagelse og Hjørring, men det er kun Moviehouse i Ringsted, der får besøg af Viggo Mortensen.

Det glæder biografdirektør i Slagelse og Ringsted, Morten Stefansen, sig vildt meget til.

- Det er noget af et scoop, han har sagt ja til at komme, med den travle kalender, han har i øjeblikket. Han er i omegnen, og har sagt ja til Ringsted. Der er jo et tilhørsforhold i forvejen. Vi får Viggo Mortensen på besøg helt ekstraordinært på vej ud af landet. Han skal til Tyskland bagefter, siger Morten Stefansen.

Filmen »Falling« ligger faktisk på biografens servere, men Morten Stefansen har ikke set den selv endnu.

- Vi har måttet kontakte selskabet om at sende os de digitale nøgler, så vi faktisk kan vise filmen efter Viggo Mortensens oplæg på lørdag, siger Morten Stefansen.

Viggo Mortensens fortælling om filmen begynder klokken 13.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk