24. marts 2019
Køges daværende borgmester Flemming Christensen var med til at indvie Silvans byggemarked i Køge, der åbnede i september 2017. Til højre ses Silvans nu forhenværende administrerende direktør Freddy Lauritsen.
Køges daværende borgmester Flemming Christensen var med til at indvie Silvans byggemarked i Køge, der åbnede i september 2017. Til højre ses Silvans nu forhenværende administrerende direktør Freddy Lauritsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her vil Silvan åbne 20 nye butikker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her vil Silvan åbne 20 nye butikker
Ringsted - 28. november 2018 kl. 09:45
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af Danmarks største forhandlere af gør-det-selv-byggematerialer til private er på udkig efter egnede lokaler i blandt andet Ringsted, Solrød Strand og Hundige.

Det fremgår af en helsides annonce i tirsdagens udgave af Berlingske, hvor byggemarkedet søger egnede lokaler til 20 nye butikker. Heraf skal de 14 placeres på Sjælland, mens de sidste seks skal skyde op i seks større jyske byer.

Af de 14 ønskede lokationer på Sjælland er Ringsted den eneste provinsby, mens de resterende lokationer er placeret inden for en radius af omkring 30 kilometer til Københavns centrum.

Silvan er både interesseret i eksisterende bygninger eller en grund med plads til nybyggeri.

Man ønsker en grund på 5-6000 kvatdratmeter, hvor selve butiksområdet skal fylde halvdelen, mens den resterende plads skal fordeles med 1000-1500 kvadratmeter til kold hal eller et overdækket område og et 1000-1500 kvadratmeter udendørsområde til drive-in aktiviteter.

SILVANs første byggemarked åbnede i Slagelse i 1968 og man har på nyværende 43 byggemarkeder fordelt ud over hele landet. De er strategisk placeret omkring større byer og har, eksklusiv lager, administration, havecenter og drive-in, et gennemsnitligt salgsareal på 2.400 kvadratmeter.

Byggemarkedet henvender sig først og fremmest til den private gør det selv kunde, men professionelle håndværkere handler også i butikkerne.

Foruden 12.000 faste varer, har man et sæsonpræget sortiment og 5.000 bestillingsvarer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk