6. juni 2020
Klostermarkskirken må ligesom alle andre kirker lukke folk indenfor igen i begrænset antal. Foto: Thomas Olsen
Klostermarkskirken må ligesom alle andre kirker lukke folk indenfor igen i begrænset antal. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kan du komme i kirke hvis der er plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kan du komme i kirke hvis der er plads
Ringsted - 20. maj 2020 kl. 17:30
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Målepinde og regnemaskiner har været med medarbejderne i kirkerne i for at gøre klar til at åbne med virusrestriktioner torsdag.

Kirker i Ringsted-delen af Ringsted-Sorø Provsti har gudstjenester sådan her Kristi himmelfartsdag:

Haraldsted-Allindelille Sogne:
Bruger henover sommeren Haraldsted Kirke, da den er størst af de to. Som regel begynder gudstjenesterne klokken 9, i hvert fald i morgen og på søndag.

Der er plads til 26 kirkegængere.

Benløse Kirke: Majbritt Brejnholt Christensen er prædikant torsdag og søndag klokken 10. Også her er der begrænsninger i pladsen, ligesom der ikke vil være altergang under selve gudstjenesten, men man er velkommen til at aftale altergang enkeltvis med præsterne, oplyser sognepræst Søren Legarth.

Bringstrup-Sigersted-Gyrstinge Sogne: Her holdes gudstjenester med begrænsninger torsdag og søndag klokken 10.30 med konstitueret sognepræst Peter Borring Sørensen i Gyrstinge Kirke.

Vetterslev-Høm Sogne: Vetterslev Kirke er størst med plads til max 28 personer inklusive betjeningen. Her holdes Kristi himmelfartstjenesten med pastor Conni Gosmer Schmidt i Vetterslev klokken 10.30.

Søndag er det i Høm Kirke med plads til højst 18 personer.

Sneslev, Farendløse, Ørslev, og Nordrupøster Sogne: Genåbningen fejres torsdag klokken 9 med gudstjeneste i Sneslev Kirke hos pastor Sara Hornemann-Thielke.

Søndag kan man komme i kirke i Farendløse klokken 9.00 og Ørslev klokken 10.30 ligeledes med Sara Hornemann-Thielke

Jystrup-Valsølille Sogne: Gudstjenesterne foregår hos Lars Storm Kristensen i Jystrup Kirke klokken 10.30 torsdag og søndag.

Kværkeby-Vigersted Sogne: Gudstjenester i begge kirker henholdsvis klokken 10.30 og 9.00, begge ved Anne-Marie Nybo Mehlsen torsdag. Søndag den 24. maj er det i Vigersted Kirke klokken 9 ved kollegaen Lars Storm Kristensen.

Ringsted Sogn: Både Kristi himmelfartsdag og søndag er der gudstjenester i Klostermarkskirken og Sct. Bendts Kirke klokken 10.30. I Klostermarkskirken står Otto Lundgaard klar, og i Sct. Bendts kan Hanne Karhula Vesth sige goddag på afstand til menigheden på max 120 personer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk