22. april 2019
Man har et skønt job, når man kan fortælle folk, at de har vundet femcifrede præmier på deres spillekuponer. Rasmus Olsen og co. i Skjold Burne har særligt heldige kunder for tiden. Foto: Anne Wandahl
gallery icon

Se billedserie

Man har et skønt job, når man kan fortælle folk, at de har vundet femcifrede præmier på deres spillekuponer. Rasmus Olsen og co. i Skjold Burne har særligt heldige kunder for tiden. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Heldige spillere vinder gode penge til ferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Heldige spillere vinder gode penge til ferien
Opdateret 19. juli 2018 kl. 15:15
Ringsted - 19. juli 2018 kl. 14:55
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mindst syv borgere i Ringsted har fået et pænt stort tilskud til deres sommerferie, eller hvad de i øvrigt måtte have af planer, som koster noget ekstra, skriver DAGBLADET Ringsted.

De seneste knap tre måneder har de syv vundet tilsammen 479.000 kroner på deres lodder i Varelotteriet eller Klasselotteriet.

Senest vandt to spillere hver 75.000 kroner i Varelotteriet, fortæller lotteriets kommunikationsmedarbejder Nynne Thomsen.

Begge lodder er handlet i Skjold Burne i Ringsted. Besynderligt nok er de to vindere af to gange 75.000 kroner ikke de eneste heldige kunder i butikken.

Det er nemlig også her, at de øvrige fem heldige spillere har købt deres lodder i lotterierne, fortæller butikkens Rasmus Olsen.

Én kunde vandt 11.000, en anden vandt 53.000. Tre andre kunder deler et lod i Klasselotteriet. I juni vandt de 265.000 kroner på loddet til deling.

Og nu går altså to gange 75.000 kroner til heldige spillere.

- Den ene fik vi lov at ringe op til af Varelotteriet. Så vi ringede og fortalte, at hun havde vundet 75.000 kroner. Hun blev meget glad og helt overrasket. Hun har været i butikken siden, og der forstod hun stadig ikke, at hun havde vundet, fortæller Rasmus Olsen.

Personalet må ikke oplyse, hvem vinderne er, men Rasmus Olsen må gerne sige, at det er ekstra sjovt at gå på arbejde for tiden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk