25. september 2020
Den nye indgang og reception på Aleris-Hamlet blev indviet den 15. juni. På billedet ses administrerende direktør Michael Gram Kirkegaard og Lone Dahl. PR foto
Den nye indgang og reception på Aleris-Hamlet blev indviet den 15. juni. På billedet ses administrerende direktør Michael Gram Kirkegaard og Lone Dahl. PR foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hektisk ilddåb for ny hospitalschef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hektisk ilddåb for ny hospitalschef
Ringsted - 24. juni 2020 kl. 11:56

Aleris-Hamlets nye hospitalschef Lone Dahl begyndte i jobbet ved udgangen af 2019, og det blev med coronakrisens indtræffende meget hurtigt en noget anden begyndelse, end hun havde forestillet sig.

arrow Læs også: Privathospital indgår aftale med ryg- og sportsklinik

Under corona-pandemien blev hospitalet, som ligger i Ringsted, i en kortere periode helt lukket ned, da udstyr og personale blev udlånt til det nationale COVID-beredskab, fremgår det af en pressemeddelelse.

- Coronakrisen var ingen af os forberedt på, og det har været noget af en ilddåb som hospitalschef. Hver dag var en ny situation med nye retningslinjer, som vi skulle omstille os efter. Nu er vi ved at være oppe i gear igen, og ud over en stor tilgang af såvel privat- og forsikringskunder, er vi glade for, at vi igen har mulighed for at hjælpe Region Sjælland via vores samarbejdsaftale med at nedbringe puklen af patienter, som venter på udredning og behandling efter Coronakrisen, udtaler Lone Dahl.

Hun kom fra en stilling som ledende oversygeplejerske på Roskilde Sygehus og har en masteruddannelse i public management.

Ny tanker og tilbud
Tiden har også givet hospitalschefen mulighed for, sammen med personalet, at tænke nye tanker og iværksætte nye sundhedstilbud samt en tiltrængt ombygning af hospitalets receptionsområde.

Et af de nye tilbud på Aleris-Hamlet Ringsted er oprettelsen af et tværfagligt håndcenter.

Her arbejder erfarne speciallæger, sygeplejersker og ergoterapeuter sammen om at give kunderne et udrednings-, behandlings- og genoptræningsforløb efter sygdomme og skader i hånd, håndled og underarm

- Den store fordel ved etableringen af det nye håndcenter er, at patienten kan gennemgå et trygt og effektivt forløb hos os lige fra udredning til behandling og genoptræning. Man behøver ikke at blive henvist videre til andre steder. Alle kompetencer er i huset, og alt foregår efter de højeste internationale standarder, udtaler Lone Dahl.

Mandag den 15. juni blev Aleris-Hamlet Ringsteds nye indgang og reception i den store atriumgård officielt indviet.

Den nye placering er et stort løft for både personale og patienter, idet hospitalet nu kan tage imod kunderne i hospitalets lyse og indbydende atriumgård.

arrow Aleris-Hamlet leverer udstyr til kampen mod corona
02. april 2020 kl. 11:11 Opdateret: kl. 11:11
arrow Kiropraktorer flytter ud af privathospital
09. november 2019 kl. 11:57 Opdateret: kl. 11:51
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk