22. oktober 2019
Simon Ravn har sin daglige gang på værkstedet og i butikken. Han reparerer og servicerer store og små havemaskiner samt trailere. Fotos: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Simon Ravn har sin daglige gang på værkstedet og i butikken. Han reparerer og servicerer store og små havemaskiner samt trailere. Fotos: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havemaskiner i gammelt lastbilværksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havemaskiner i gammelt lastbilværksted
Opdateret 24. maj 2019 kl. 08:17
Ringsted - 23. maj 2019 kl. 08:50
Af Af: Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På et gammelt lastbilværksted på Roskildevej har Helle og Simon Ravn godt gang i forretningen med reparation og salg af havemaskiner.

I september 2016 etablerede Helle Ravn virksomheden Midtsjællands Havemaskiner ApS fordi hendes mand Simon var blevet arbejdsløs.

- Simon havde tidligere været selvstændig og havde gennem mange år arbejdet inden for branchen, så vi blev enige om han skulle begynde for sig selv i mit firma. Dengang lå firmaet et andet sted i byen, hvor vi havde værksted, fortæller hun.

- Jeg er jo uddannet maskinmekaniker, og har tidligere arbejdet som sådan i 20 år. Det var derfor naturligt, at det i første omgang var reparationerne, vi kastede os over, indskyder Simon Ravn.

Det er Simon Ravn, som har sin daglige gang på værkstedet og i butikken, mens Helle Ravn står for alt det »bagved« og kører lidt som chauffør og sælger.

- Det er meget rart at kunne arbejde sammen, samtidig med, at vi er et ægtepar. Vi supplerer hinanden godt, og da vi jo også bor på matriklen, har vi et godt indblik i virksomhedens ve og vel. Hvis Simon ikke lige er her, kan jeg ekspedere kunderne, og det gør det hele meget nemmere. Vi river heller ikke håret af hinanden, siger Helle Ravn med et stort grin.

Læs mere i Lokalbladet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk