8. marts 2021
Karina Sparrewath blev fjeret, fordi hun nu gennem ti år har været frivillig i Ringsted Lokalafdeling. Privat foto
Karina Sparrewath blev fjeret, fordi hun nu gennem ti år har været frivillig i Ringsted Lokalafdeling. Privat foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hædret for 10 års frivilligt arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hædret for 10 års frivilligt arbejde
Ringsted - 21. januar 2021 kl. 10:33

På generalforsamlingen i Red Barnets lokalafdeling i Ringsted blev Karina Sparrewath fejret, fordi hun har været frivillig i Red Barnet i Ringsted i 10 år.

Hun har udført et stort arbejde, både som frivillig i familieklubben og ikke mindst i bestyrelsen.

Formand Svend-Erik Jakobsen pegede i sin beretning på, at det har været et intenst år i lokalforeningen. Her har der blandt andet været behov for en målrettet indsats for at hjælpe familier i sårbare positioner under corona-nedlukningen.

Få dage efter nedlukningen i foråret blev bestyrelsen enige om, at der måtte gøres noget for de børn og familier, som pludselig var isolerede derhjemme uden skole og fritidsaktiviteter.

- Det blev til flere hjælpepakker og omsorgsopkald, hvor man lykkedes med at opretholde en god kontakt til familierne i de sociale aktiviteter og støtte dem i den første usikre og krævende tid i Coronakrisen, fortæller Svend-Erik Jakobsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Lokalt har vi indgået et vigtigt samarbejde med firmaet Flexicon, som blandt andet har været med til at give vore fokusbørn en dejlig tid frem mod julen. Vi har også indgået et godt samarbejde med Stop Madspild Ringsted. Så på mange måder har det været et ekstraordinært og historisk år i vores arbejde.

Plan for 2021
På generalforsamlingen blev der lagt en plan for det nye år, hvor lokalafdelingen fortsætter kampen for alle børns ret til en god og tryg barndom. Det sker gennem sociale aktiviteter, som trods Corona afvikles så godt det nu engang kan ud fra situationen.

Familieklubben, som i øjeblikket er lukket fysisk ned, arbejder lige nu på at få etableret nogle virtuelle fælles arrangementer, så lokalafdelingen kan fastholde kontakten til børn og familier.

- Sårbare børn er jo altid dem, som står svagest i alvorlige kriser, så der er mere brug for Red Barnet end nogensinde, påpeger Svend-Erik Jakobsen, som også gerne hører fra interesserede frivillige, som vil være med i de lokale indsatser.

Red Barnet, Ringsted Lokalafdeling, har fokus på oplevelser, nærhed og samvær med børnene familieklubben, som ledes af Trine Nørlem og Rabyie Ates og på Sommerlejr 2021, der ledes af Nadja Bilsted.

Sommerlejren blev etableret i 2020 med stor succes, og derfor planlægges der også sommerlejr i år.

Red Barnet, Ringsted Lokalafdeling, modtager fortsat gerne donationer - store som små - på Mobile Pay 845805. Ved større donationer eller andet samarbejde kan henvendelse ske til formanden på formandringsted@redbarnet.dk.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk