26. oktober 2020
Kunderne i Saabys efterfølger på »Black Friday« var med til at støtte Kræftens Bekæmpelse med 10.500 kroner. Foto: Bodil Pinholt
Kunderne i Saabys efterfølger på »Black Friday« var med til at støtte Kræftens Bekæmpelse med 10.500 kroner. Foto: Bodil Pinholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldsmed fik opbakning til protest mod »Black Friday«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldsmed fik opbakning til protest mod »Black Friday«
Ringsted - 02. december 2019 kl. 13:21
Af Anne Wandahl

Det amerikanske koncept »Black Friday«, er kørt helt over gevind i Danmark. Derfor stod Maria og Christian Andersen i guldsmeden Saabys Efterfølger i Ringsted af rabatræset i fredags og meddelte kunderne, at de i stedet for særlige sorte-fredag-rabatter giver 20 procent af fredagens omsætning til Kræftens Bekæmpelse.

arrow Læs også: Guldsmed går imod strømmen på Black Friday

- Det gik fint. Alle de, der kom ind, syntes, det var en god ide. Mange gav udtryk for, at hele konceptet Black Friday er blevet for meget. Vi havde færre kunder, end hvis vi havde givet rabatter. Men vi havde ingen, der var sure over det eller syntes, det var for dårligt, at de ikke kunne få rabat, siger Maria Andersen.

Regnskaberne for i fredags er gjort op, og dermed kan Saabys Efterfølger sende 10.500 kroner til Kræftens Bekæmpelse.

Det ligger helt fast, at guldsmedeforretningen heller ikke er med på det amerikanske rabatræs i 2020.

- Jeg vil ikke være med på det ræs, sådan som konceptet har udviklet sig i dag. Jeg har ro i maven på, at det er det, vi gør. Den beslutning har vi taget. Det bliver ikke Kræftens Bekæmpelse igen. Der er også mange andre gode formål, der har brug for støtte. Vi har ikke valgt hvilket formål, vi støtter næste år, men det bliver nok et lokal formål, der giver mening, siger Maria Andersen.

Hvis man har gode ideer til et godgørende formål, der kunne have gavn af Black Fridays omsætning næste år, kan man henvende sig til butiksparret med et tip.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk