21. september 2019
Konservatives Finn Andersen ses her ved Ringsted Natten sidste år, hvor partiet fortsat var i gang med en underskriftsindsamling mod det nye torv. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Konservatives Finn Andersen ses her ved Ringsted Natten sidste år, hvor partiet fortsat var i gang med en underskriftsindsamling mod det nye torv. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gruppeformand ærgrer sig over exit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gruppeformand ærgrer sig over exit
Ringsted - 26. september 2018 kl. 14:17
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Konservatives gruppeformand i byrådet i Ringsted Finn Andersen ærgrer sig over, at Lars Tegl Rasmussen har valgt at forlade byrådsgruppen og blive løsgænger.

arrow Læs også: Der skal arbejdes målrettet for at holde fast i en sund kommunal økonomi

- Jeg fik det først at vide i formiddag. Det giver os nogle ekstra udfordringer, at vi nu skal føre konservativ politik med et mandat mindre i byrådssalen. Jeg håber dog, at Lars Tegl fortsat er indstillet på at samarbejde med os, siger Finn Andersen.

Han fortryder ikke, at Konservative i søndags valgte at gå med i budgetforliget for 2019, selv om det blandt meget andet indeholdt en bevilling på over to millioner kroner til den kommende café-bygning på Torvet.

- Omkostningerne ved at stå uden for budgetforliget var for store, og derfor måtte vi sluge en kamel. Vi har tabt kampen om Torvet og torvebygningen, og derfor er vi nødt til at komme videre, påpeger gruppeformanden.

De tilbageværende byrådsmedlemmer Andreas Karlsen og Finn Andersen skal nu mødes med bestyrelsen i den lokale vælgerforening for at få diskuteret, hvordan man håndterer den nye situation.

- Lars Tegl sidder i to udvalg, som Andreas og jeg nu skal til at sætte os mere ind i. Det skal vi have drøftet, hvordan vi håndterer, siger Finn Andersen.

arrow Konservativ uenig i torveprojekt - bliver derfor løsgænger
26. september 2018 kl. 10:32 Opdateret: kl. 12:04
arrow Enigt byråd står bag budget 2019
24. september 2018 kl. 11:24 Opdateret: kl. 11:24

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk