25. november 2020
Projektet »Nye Rødder« har netop modtaget 116.620 kroner i støtte fra Miljøministeriets pulje for grønne ildsjæle. Privatfoto
Projektet »Nye Rødder« har netop modtaget 116.620 kroner i støtte fra Miljøministeriets pulje for grønne ildsjæle. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt projekt får kapitalindsprøjtning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt projekt får kapitalindsprøjtning
Opdateret 22. december 2014 kl. 09:22
Ringsted - 22. december 2014 kl. 08:51
Af Niklas Majgaard

Miljøministeriets pulje til grønne ildsjæle er netop blevet uddelt, og nogle af puljens 10 millioner kroner har fundet vej her til området. Nærmere bestemt er modtageren Økosamfundet Hallingelille, hvor projektet »Nye Rødder« nu har modtaget en solid håndsrækning på i alt 116.620 kroner.

Projektets mål er at skabe et sted, hvor lokale indvandrere og flygtninge kan lære at dyrke økologiske grøntsager fra bunden.

Økosamfundet har også fokus på madlavning og tilberedning af de mange gode produkter fra haven.

Projektet skal sætte sund livsstil og grønne forbrugsmønstre i centrum, og samtidigt handler det om at skabe nye fællesskaber på kryds og tværs af de sociokulturelle skel. Det vækker stor glæde i Hallingelille, forklarer initiativtager og koordinator fra »Nye Rødder«, Lotta Wilson.

- Det betyder jo, at vi kan få flere asylansøgere herud, og at vi kan give dem et godt tilbud i vores allerede gode rammer her. Jeg tror, at støtten vil gøre en forskel, for nu kan vi for alvor få gang i projektet, siger hun.

Projektet i Hallingelille er et samarbejde mellem foreningerne Økosamfundet Hallingelille, Røde Kors Asylcenter Avnstrup og MiMundo - forening for bæredygtigt liv og læring.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk