6. juni 2020
DGI Fodbold glæder sig til årets fodboldskoler. Pr-foto
DGI Fodbold glæder sig til årets fodboldskoler. Pr-foto
Foto: NYMANN, BO/Photographer Bo Nymann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt lys til fodboldskole i Benløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt lys til fodboldskole i Benløse
Ringsted - 21. maj 2020 kl. 06:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I takt med genåbningen af det danske samfund kan fodboldhungrende børn og unge godt begynde at glæde sig til at komme på fodboldskole i sommerferien.

Coronakrisen har også givet anledning til bekymrede miner i fodboldklubberne og hos DGI. Men ovenpå tilladelsen til igen at kunne spille fodbold udendørs med kropskontakt fulgte også meldingen om, at fodboldskolerne i sommerferien kan holdes. Blandt de deltagende klubber er Benløse IF, der holder fodboldskole i uge 32.

- Vi har igennem hele krisen været i tæt dialog med klubberne, og det var en ekstra god dag, da vi kunne give grønt lys til fodboldskolerne i sommerferien, siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland.

Der er ekstra travlt hos DGI og klubberne lige nu, der skal forholde sig til nye og mange retningslinjer for at sikre, at fodboldskolerne sker i sikre rammer og efter myndighedernes retningslinjer.

- Jeg er sikker på, at mange forældre lige skal vænne sig til tanken om, at det er helt ok at sende ungerne af sted på fodboldskole i sommerferien. Men sammen med klubberne sikrer vi os, at alle retningslinjer bliver fulgt, så alle kan være trygge, siger Christian Sloth og fortsætter:

- Det bliver lettere, hvis forsamlingsforbuddet som forventet bliver hævet til 30 eller 50 personer i juni. Men normalt er deltagerne delt i mindre grupper og mødes kun til samling og frokost. Så i den forstand er der tale om justeringer af det kendte set up.

I år er Bauhaus med som ny samarbejdspartner på DGI's fodboldskoler. Det betyder, at både klubber og deltagere kan glæde sig til nyt grej at træne med.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk