18. november 2018
Foto: Christina Scherlund
Foto: Christina Scherlund
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grand prix-vinder gæster Ringsted i marts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grand prix-vinder gæster Ringsted i marts
Ringsted - 13. februar 2018 kl. 15:24
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018, Jonas Rasmussen, er med i koncerten »Time Of My Life - Den ultimative 80'er rockhyldest«, der gæster Ringsted Kongrescenter lørdag den 17. marts.

arrow Læs også: Roskilde Teater heldig med Melodi Grand Prix-vinder

Umiddelbart lå det ikke lige i kortene, at vinderen af Dansk Melodi Grand Prix 2018 skulle medvirke i teaterkoncerten. Men "vikingen" Jonas Rasmussen vandt i lørdags Dansk Melodi Grand Prix med sangen »Higher Ground«. Han har siden 2012 været én af de faste solister i MusicalDanmarks teaterkoncerter.

Jonas Rasmussen har tidligere deltaget i teaterkoncerterne "Fra Waterloo til Düvemåla", "JOHN & JOEL", "Band On The Run" og "SAD i PARKEN". På scenen er Jonas ret iøjnefaldende med sit kraftige røde hår og skæg, men han er især kendt for sin høje, klare og kraftfulde stemme, som han gang på gang har begejstret publikum med.

Om to uger er Jonas Rasmussen og resten af holdet klar til turnestarten på forestillingen "Time Of My Life - Den ultimative 80'er rockhyldest". Det er en teaterkoncert om livets helt store øjeblikke, og hvordan der til disse øjeblikke i livet hører et stort musiknummer til.

Publikum kan blandt andet opleve sangene »With Or Without You« af U2, »Every Breath You Take« af Police, »Africa« af TOTO, »Let's Dance« af David Bowie, »Freedom« af Wham og »(I've Had) The Time Of My Life« fra Dirty Dancing.

arrow »Time Of My life« i Næstved
21. februar 2018 kl. 18:42 Opdateret: kl. 15:35
arrow Rockteater med Grand Prix-vinderen
13. februar 2018 kl. 13:00 Opdateret: kl. 13:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk