22. juni 2021
I pinsen kan børnefamilier i Ringsted komme ud på Det Virtuelle Naturhelteløb, hvor man løber for godgørende formål. Foto: Børneulykkesfonden
I pinsen kan børnefamilier i Ringsted komme ud på Det Virtuelle Naturhelteløb, hvor man løber for godgørende formål. Foto: Børneulykkesfonden
Foto: Jesper Edvardsen - CONTINEO
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giv den gas som vaskeægte naturhelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giv den gas som vaskeægte naturhelt
Ringsted - 17. maj 2021 kl. 09:10

Det er fuld fart frem og godt humør, når Danmarks små og store naturhelte løber af sted til Det Virtuelle Naturhelteløb i Ringsted fra 21. til 24. maj. Det Virtuelle Naturhelteløb er et familieløb, hvor det ikke handler om at nå først i mål, men derimod om at have det sjovt, komme ud og opleve den danske natur og få sved på panden - alt imens man løber til fordel for indlagte børn og den danske natur.

Til Det Virtuelle Naturhelteløb løber familier sammen, men hver for sig. Der vil derfor ikke være nogen fælles start, og som deltager vælger man selv hvor og hvornår løbeturen skal foregå.

Ved at deltage i Det Virtuelle Naturhelteløb løber man for hele to gode formål: Legeheltene og Den Danske Naturfond. Legeheltene arbejder dagligt for at skabe mere aktiv leg og bevægelse for indlagte børn på de danske hospitaler, og Den Danske Naturfond indkøber naturarealer for at passe på den danske natur.

Ved at deltage i Det Virtuelle Naturhelteløb støtter man både Legeheltene og Den Danske Naturfond med 50 kr. hver.

Tilmelding på på http://xn–naturheltelbet-0qb.dk/. Deltagere får før løbet tilsendt en grøn heltekappe- og maske, oversigt over naturhelte-opgaver til ruten, et diplom samt en goodiebag.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk