26. maj 2019
Ringsted Produktionshøjskole får nu opsat videoovervågning efter to døgn med hærværksepisoder, oplyser forstander Troels Brandt. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Ringsted Produktionshøjskole får nu opsat videoovervågning efter to døgn med hærværksepisoder, oplyser forstander Troels Brandt. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frustreret hærværker undrer forstander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frustreret hærværker undrer forstander
Ringsted - 10. januar 2019 kl. 16:37
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En helt åbenlyst frustreret person med et vist kendskab til Ringsted Produktionshøjskole har to dage i træk sluppet frustrationerne løs med masser af hærværk.

arrow Læs også: Hærværk på produktionshøjskole - punkterede dæk og hadsk grafitti

Det er en højst uvant situation.

Allerede tirsdag morgen ankom forstander Troels Brandt, elever og medarbejdere til en skole, hvor der var sprængt en postkasse og smadret et vindue.

Onsdag morgen var den gal igen, da synet spraymalede ord som »svin« og »taber« stod på bygninger og tre biler, og en af bilerne var punkteret på alle fire dæk.

Desuden har gerningsmanden også været hjemme på en af den ansattes private bopæl og smadret postkasse samt ødelagt bildæk.

- Det må jo være en, der er frustreret på os og kender os, eftersom vedkommende har været hjemme hos en medarbejder. Vi er ikke vant til at håndtere sådan noget. Nu har jeg været forstander her i 14 år, og vi har ikke været udsat for sådan noget i alle de år, siger Troels Brandt til DAGBLADET Ringsted.

Han er irriteret.

- Vi er jo nødt til at bruge ressourcer på det her med blandt andet at tale med politi og forsikringsselskab. Vi vil hellere bruge ressourcerne på at drive en ordentlig skole for vores elever. Jeg er jo også leder vor en personalegruppe, der spekulerer over, hvem det mon rammer næste gang, siger Troels Brandt.

Han opfordrer folk, der ved noget, til at fortælle det til politiet, så skolen kan komme til bunds i, hvad den frustrerede person har gang i.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk