22. oktober 2019
Personbilen og lastbilen kørte frontalt sammen på Østre Ringvej. Klokken 13.25 modtog Midt- og Sydsjællands Brand og Redning alarmen. Foto: Hans-Henrik Lærke
gallery icon

Se billedserie

Personbilen og lastbilen kørte frontalt sammen på Østre Ringvej. Klokken 13.25 modtog Midt- og Sydsjællands Brand og Redning alarmen. Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frontalt sammenstød på Østre Ringvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frontalt sammenstød på Østre Ringvej
Opdateret 15. april 2019 kl. 08:42
Ringsted - 14. april 2019 kl. 00:41
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En personbil og en lastbil kørte lørdag frontalt sammen i Ringsted på Østre Ringvej et par hundrede meter nord for Balstrupvej. Uheldet skete klokken 13.25.

- Chaufføren i personbilen var blevet fastklemt, men han var ved bevidsthed. Vi fik ham ud, lagt på en båre og han blev kørt på sygehuset, fortæller viceberedskabsinspektør Torben Larsen,der har indsatsledervagten denne weekend.

- Det var et alvorligt uheld. Det var slemt. Ambulancefolkene ville gerne have ham hurtigt ud til sidst, og bilen var godt krøllet, føjer indsatslederen til.

Fem reddere og var foruden Torben Larsen til stede. De var 10 minutters tid om at få chaufføren af personbilen ud og kunne derefter tage fat på oprydningen efter uheldet.

Trafikken mellem rundkørslen ved Køgevej og Balstrupsvejs tilkobling til Østre Ringvej var lukket fra politiets ankomst til stedet og nogle timer frem.

Fra klokken 15.30 var der gennemkørsel med forsigtig hastighed omkring uheldsstedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk