16. oktober 2019
Michael Schwartz Christensen står her med en af hans Fuchs-kaniner. Det var også Fuchs-kaniner, der blev stjålet natten til onsdag. - Det er nogle kaniner, jeg har købt i Tyskland for en del år siden, fortæller han. Foto: Yngve Saxil Andersen
gallery icon

Se billedserie

Michael Schwartz Christensen står her med en af hans Fuchs-kaniner. Det var også Fuchs-kaniner, der blev stjålet natten til onsdag. - Det er nogle kaniner, jeg har købt i Tyskland for en del år siden, fortæller han. Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortvivlet kaninavler - Mine elskede dyr er blevet stjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortvivlet kaninavler - Mine elskede dyr er blevet stjålet
Opdateret 24. oktober 2018 kl. 15:36
Ringsted - 24. oktober 2018 kl. 15:09
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Schwartz Christensen er trist, for natten til onsdag blev fem af hans elskede kaniner og deres bur stjålet på Benløse Skel 9 i Benløse ved Ringsted.

- Det er en mor-kanin og fire unger, der er fem uger gamle, som er stjålet. De stod ude ved vejen i et bur på omkring to meter, som nogen har stjålet i løbet af natten. Formentlig ved at læsse det op på en trailer eller bag i en varevogn. Jeg opdagede det først i morges omkring klokken 7.30, fortæller kaninavleren og fortsætter:

- Det er første gang, at jeg får stjålet nogle kaniner og jeg er da rigtig ked af, at jeg ikke kan have dem i fred. De stod jo ude ved vejen for at være til glæde for blandt andet alle de børnehavebørn, der kommer forbi. Der kom da også nogle børn forbi i dag og spurgte, hvor kaninerne var henne og så måtte jeg jo skuffe dem og sige, at de var blevet stjålet. Jeg viser dog stadigvæk gerne mine kaninener frem, men så bliver det inde på selve gården, for jeg tør ikke stille dem ud ved vejen mere.

Omkring klokken 15 onsdag eftermiddag blev buret fundet på Tinvej i Benløse, brudt op og uden kaniner.

Kanintyveriet har Michael Schwartz Christensen meldt til politiet og har man set noget mistænkeligt, må man meget gerne kontakte politiet på telefon 114.

- Jeg tænker faktisk mest på, hvordan kaninerne har det og om der bliver passet ordentligt på dem og at de har det godt. Jeg er nemlig ikke sikker på, at jeg får dem igen, men jeg synes da, at dem der har stjålet dem, skal aflevere dem tilbage, siger Michael Schwartz Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk