20. oktober 2019
Her er den nyeste version af udseendet på det ønskede parkeringshus. Det er dette forslag, der er sendt i høring. P-huset skal bygges i samme røde tegl som den øvrige bebyggelse i området, men med intervaller af stållameller med grøn beplantning. Projektet er mere lukket end det første udkast for at undgå lys, støj og forureningsgener for naboerne, som en konsekvens af de analyser, der er lavet undervejs.
gallery icon

Se billedserie

Her er den nyeste version af udseendet på det ønskede parkeringshus. Det er dette forslag, der er sendt i høring. P-huset skal bygges i samme røde tegl som den øvrige bebyggelse i området, men med intervaller af stållameller med grøn beplantning. Projektet er mere lukket end det første udkast for at undgå lys, støj og forureningsgener for naboerne, som en konsekvens af de analyser, der er lavet undervejs.
Foto: Martin Langbak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forslag til P-hus ved outlet kritiseres af ejendomsdirektør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forslag til P-hus ved outlet kritiseres af ejendomsdirektør
Opdateret 22. juni 2019 kl. 10:16
Ringsted - 21. juni 2019 kl. 19:37
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens de fleste bifalder planerne om at udbygge Ringsted Outlet, er der anderledes blandede følelser omkring det planlagte parkeringshus i seks etager. Direktør COO for Goldschmidt Ejendomme Christian Berthelsen kalder projektet for »stærkt kritisabelt«, »ugennemtænkt« og »uforståeligt«. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

arrow Læs også: Outlet får grønt lys til et 20 meter højt p-hus

- Det er fint nok, at centret udvider, men vi finder det stærkt kritisabelt, at man så tæt på boliger som her opfører et p-hus i seks etager. Der skal selvfølgelig parkering med i projektet, men hvis man endelig skal bygge det grimme p-hus, så bør man i det mindste bygge det i færre etager, lyder vurderingen fra Christian Berthelsen, der også forudser, at rundkørslen på Nordre Ringvej »vil brænde sammen«. under presset fra trafikken.

Knap så dystert ser områdeleder for Falcks Ambulancetjeneste Erik Bruun Rasmussen på sagen.

- Vi har sendt et høringssvar til kommunen, hvor vi påpegede nogle problemer. Men vi fik et svar tilbage om, at der var to veje, vi kunne benytte, og det har vi taget til os. Vi må stole på, at dem, der sidder med ansvaret, ved bedst, siger Erik Bruun Rasmussen.

Beboere i Klosterparken overrakte i går 340 underskrifter til borgmesteren, der alle protesterede over placeringen af et muligt nyt p-hus i outlettets nordvestlige hjørne.

Rettet lørdag 22. juni klokken 10: Der er vedhæftet et nyt billede, der viser det korrekte forslag til et nyt p-hus, som er sendt i høring. P-huset skal nemlig bygges i de samme røde tegl som den øvrige bebyggelse i området, men med intervaller af stållameller med grøn beplantning. Projektet er nu mere lukket end det første udkast. Det sker for at undgå lys, støj og forureningsgener for naboerne, som en konsekvens af de analyser, der er lavet undervejs.

arrow Over 300 protestunderskrifter mod 20 meter højt p-hus
20. juni 2019 kl. 16:25 Opdateret: kl. 09:37
arrow Outlet skal udvides med 25 butikker
04. maj 2019 kl. 10:44 Opdateret: kl. 10:44

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk