1. juni 2020
Tina Einsberg har ingen selskaber i forsamlingshuset i Tvindelstrup i øjeblikket. Derfor har hun været nødt til at tænke kreativt sammen med bestyrelsen.
gallery icon

Se billedserie

Tina Einsberg har ingen selskaber i forsamlingshuset i Tvindelstrup i øjeblikket. Derfor har hun været nødt til at tænke kreativt sammen med bestyrelsen.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forpagter tilbyder dagens ret og vareudbringning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forpagter tilbyder dagens ret og vareudbringning
Ringsted - 31. marts 2020 kl. 18:35
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke sjovt at være forpagter af et forsamlingshus i øjeblikket. Alle forårets konfirmationer er aflyst og det samme er mange familiefødselsdage.

Derfor har forpagter af Tvindelstrup Forsamlingshus ved Ringsted Tina Einsberg i samarbejde med bestyrelsen ideudviklet på initiativer, der skal skaffe indtægter under coronakrisen.

- Vi er blevet enige om, at jeg tilbyder dagens ret mandag, onsdag og fredag. Første gang bliver på fredag, hvor jeg tilbyder flæskesteg med mulighed for tilkøb af en dessert, der på fredag er citronfromage, siger Tina Einsberg.

Der vil blive solgt en lille og en stor portion efter eget valg og højst 10 portioner per person, så forsamlingshuset overholder regeringens udstukne retningslinjer for korrekt adfærd, der foreløbig gælder frem til 2. påskedag.

- Jeg giver kun dispensation fra den regel, hvis man kan dokumentere, at man også skal hente mad til andre borgere, siger Tina Einsberg.

Tjek menu på hjemmeside

Forpagteren henviser til forsamlingshusets hjemmeside, hvis man vil følge med i menuen for de forskellige dage med take-away.

Maden skal helst bestilles dagen før og senest klokken 12 på dagen. Den kan hentes mellem klokken 17 og 18.30 i forsamlingshuset.

- Jeg vil gerne opfordre folk til, at de venter i deres bil, hvis de kan se, at der er en anden kunde, som er ved at hente mad, når de kommer til forsamlingshuset, siger forpagteren.

Hun tilbyder også en særlig påskeplatte langfredag og 2. påskedag. Den skal bestilles senest dagen før og hentes mellem klokken 12 og 13.

Udbringning af varer

Udover det nye tilbud om dagens ret tilbyder Tina Einsberg også at handle ind for folk i lokalområdet.

Hun vil etablere et samarbejde med Dagli'Brugsen i Ørslev og hente varer der og bringe dem ud til folk, der har svært ved selv at komme ud og handle eller som er i en særlig risikogruppe i forhold til coronavirus.

Tina Einsberg kan kontaktes på telefon 21 91 36 86.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk