17. september 2021
Midtsjællands Spillemandslaug skal på tur til Sverige. Den var oprindeligt planlagt til 2020, men blev som så meget andet udsat på grund af Covid-19. Foto: Thomas Olsen
Midtsjællands Spillemandslaug skal på tur til Sverige. Den var oprindeligt planlagt til 2020, men blev som så meget andet udsat på grund af Covid-19. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreningen Norden springer tilskud over

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Norden springer tilskud over
Ringsted - 24. juli 2021 kl. 08:46
Af Jakob Fønss

Foreningen Norden har informeret Ringsted Kommune om, at man ikke ønsker at modtage det årlige tilskud til aktiviteter med Ringsted Kommunes nordiske venskabsbyer i 2021.

Årsagen er, at foreningen ikke fik brugt bevillingen på 25.000 kroner fra 2020 på grund af cornapandemien.

Foreningen Norden i Ringsted har siden 1. januar 2012 haft ansvaret for venskabsbysamarbejdet mellem Ringsted Kommune og de nordiske venskabsbyer, og man glæder sig til at genoptage arbejdet her i 2021.

I aftalen med Ringsted Kommune fremgår det, at Foreningen Norden hvert år skal aflægge årsrapport til Økonomiudvalget om aktiviteterne i forbindelse med venskabsbysamarbejdet samt regnskab for anvendelse af midler.

Det var i den forbindelse, at Foreningen Norden kunne meddele, at venskabsbysamarbejdet har ligget stille, mens coronavirus har drillet.

Nu begynder foreningen til gengæld at kigge fremad og blandt årets mål er at få afviklet nogle af de planlagte aktiviteter fra 2020-programmet.

Blandt andet vil man støtte Midtsjællands Spillemandslaugs rejse til Skövde og indlede planlægningen af venskabsbytræf i Halden i foråret 2022 og etablere udveksling af skoleelever mellem Ringsted, Halden og Sastamala.

Desuden er der planer om et nordisk træf i Ringsted i 2023 eller 2024.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk