23. september 2021
Emil Erichsen fortæller blandt om, hvordan det var at komme hjem efter tre år til søs. Pr-foto
Emil Erichsen fortæller blandt om, hvordan det var at komme hjem efter tre år til søs. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag med Emil Erichsen på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag med Emil Erichsen på biblioteket
Ringsted - 12. september 2021 kl. 13:38

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Erichsen hjem til Danmark i 2016.

Nu kan man tage med på en forunderlig rejse, når Emil Erichsen fra tv-programmet »Kurs mod fjerne kyster« besøger Ringsted Bibliotek.

Emil Erichsens foredrag »Jorden rundt og hjem igen« giver et indblik i livet til søs med få remedier og kun sin familie omkring sig. Foredraget kan opleves torsdag 16. september klokken 19.

Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra »Kurs mod fjerne kyster« vil Emil tage publikum med på skibet Havanas rejse hjemover. Han vil med indlevelse fortælle om, hvordan det var, fra den ene dag til den anden, at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

Det bliver uden tvivl spændende og underholdende, når Emil fortæller anekdoter fra sine rejser.

I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens nye skib Wallenberg.

Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Emil er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i europajolle og på lands-holdet i laserjolle.

Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Da han var hjemme igen, tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet tv-programmet X Factor.

I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en tre år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 »Kurs mod fjerne kyster«, der følger deres tur ud i den store verden med alt, hvad der hører til af udfordringer og eventyr.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk