12. maj 2021
Dorte Osbæck, Cilia Pedersen og Maria Pedersen, Lokalbladet, var på gaden med balloner, friske aviser og bolsjer for at markere, at avisen har fået nyt design.
gallery icon

Se billedserie

Dorte Osbæck, Cilia Pedersen og Maria Pedersen, Lokalbladet, var på gaden med balloner, friske aviser og bolsjer for at markere, at avisen har fået nyt design.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forårsstemningen breder sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårsstemningen breder sig
Opdateret 29. april 2021 kl. 15:41
Ringsted - 29. april 2021 kl. 15:30
Af Bodil Pinholt

Ringsted Midtby, Ringsted Outlet og Ringsted City fejrer torsdag, at foråret er kommet og genåbningen efter nogle lange vintermåneder med coronanedlukning. De er gået sammen om Forårstorsdag, hvor butikker i byen har forlænget åbningstiden til klokken 19. I Ringstedet og Ringsted Outlet er der åbent til klokken 21.

Der er naturligvis masser af gode forårstilbud i dag og aften i butikkerne. Byens restauranter og caféer har fået udendørs møblementerne frem, så man kan sidde ude og nyde vejret og stemningen.

Mange har allerede fundet vej til byen og centrene for at handle og slappe af. Ringsted er begyndt at summe af liv.

Den gode stemning understreges af musik, som mobildiskotek Dark Moon sørger for.

Samtidig er der mulighed for at se kunst i det offentlige rum. Kunsten er trådt ud af Ringsted Galleriet og hænger nu på 30 forskellige lokationer i byen. Det er blandt andet i Nørregade 39 i den gamle møbelbutik Casanova, ved testcentret i Ringsted Kongrescenter og i Klosterlunden.

Og så står byens bagere klar med hveder, lige til at tage med hjem og varme.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk