21. januar 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første talent-event blev en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første talent-event blev en succes
Opdateret 13. august 2018 kl. 10:38
Ringsted - 12. august 2018 kl. 21:56
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der bliver driblet mellem kegler og sparket på mål i et væk på Ringsted Idrætsanlæg søndag ved middagstid. Her afvikler Ringsted Idrætsforening foreningens første fælles arrangement med fokus på talent og teknik. Et arrangement, som gør det muligt for alle fodboldspillere under aldersgruppen U10 til U14 at træne med trænere, der til daglig har fat i nogle af de bedste fodboldspillere i naboklubberne Næstved og Roskilde.

arrow Læs også: Halv mio. kr. i RIF's kasse for salg af Kr. Pedersen

54 fodboldspillere. På sidelinjen står forældre og ser på. Humøret er højt. Det er ikke hver dag, spillerne har mulighed for at træne med nogle af de dygtigste trænere på Sjælland.

- Det her gør vi for at vise, at vi også har respekt for bredden, forklarer talentchef i Ringsted IF Kim Wiborg.

- Hos os er der ikke kun fokus på de fem bedste spillere på en årgang. Der er også en bevidsthed om, at de fem spillere skal være sociale hele mennesker. De har masser af netværk, som ikke er blandt de fem spillere. Og man kan også have behov for anerkendelse, selv om man pt er nummer 11 eller nummer 21. Mange klubber har den strategi, men kan have store problemer med at føre den ud i praksis. Det har vi måske også, men det her er et spædt forsøg på at gøre det, lyder det fra talentchefen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk