23. september 2021
Dorthe Pedersen og Merete Møller på krolfbanen med Ringsted Ådal i baggrunden. Pr-foto
Dorthe Pedersen og Merete Møller på krolfbanen med Ringsted Ådal i baggrunden. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fødselsdag og åben krolfbane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødselsdag og åben krolfbane
Ringsted - 14. september 2021 kl. 10:30

Torsdag den 23. september er der mulighed for gratis at prøve kræfter med den populære idræt krolf, der de seneste år er buldret frem i Danmark, og nu spilles i næsten 200 idrætsforeninger. Alle kan være med til sporten, hvor det gode fællesskab fylder mindst lige så meget som idrætten.

Ringsted Seniorkrolf lægger torsdag den 23. september klokken 10,00-12,00 græs til åben krolfbane på græsarealerne ved Klostermarkskirken, Ahorn Alle 46C, Ringsted, med skøn udsigt til Ringsted Ådal. Her kan alle komme forbi og prøve krolf, der tiltrækker stadig flere spillere i hele landet. Det kræver ikke specielle forudsætninger at være med - hverken teknisk eller formmæssigt - der er plads til alle.

- Vi glæder os til et par hyggelige timer, hvor vi forhåbentligt kan gøre et par nye ansigter lidt lune på sporten, der kan så meget. Vi står i hvert fald klar med lidt drikkelse, instruktion og godt humør, siger Erly Pedersen, Ringsted Seniorkrolf.

Arrangementet er en del af Krolfens Uge, som arrangeres af Dansk Arbejder Idrætsforbund. I alt holder 34 foreninger i hele landet Åben Krolfbane, for at få flere i gang med sporten.

Tilmelding på www.krolfensuge.dk eller sms 21 23 45 73. Man er også velkommen til at komme forbi uden tilmelding.

DAI fik i 2015 af Dansk Idræts Forbund tildelt arrangementet af det årlige officielle Danmarksmesterskab i Krolf, som i år holdes i Sønderborg i weekenden 25.- 26. september som afslutning på Krolfens Uge.

Krolf er en mellemting mellem kroket og golf. Banen består af 12 huller. Det gælder om at gå banen igennem med færrest mulige slag. Et spil varer cirka 50 minutter.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk