20. januar 2020
Janni Castengren og Dorte Rindom deles om kundernes fødder i den nyåbnede Klinik for fodterapi, der ligger på hjørnet af Dagmarsgade og Sct Knudsgade i Ringsted. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
Janni Castengren og Dorte Rindom deles om kundernes fødder i den nyåbnede Klinik for fodterapi, der ligger på hjørnet af Dagmarsgade og Sct Knudsgade i Ringsted. Foto: Nikolaj Kennov Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodfolk er flyttet til flere kvadratmeter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodfolk er flyttet til flere kvadratmeter

Fodterapeut Janni Castengren er flyttet til nye og større lokaler på hjørnet af Sct Knuds Gade og Dagmarsgade.

Ringsted - 14. oktober 2019 kl. 09:50
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fødder skal selvfølgelig være rene og pæne.

Det samme kan man sige om de nye omgivelser, fodterapeuterne Janni Castengren og Dorte Rindom netop er flyttet ind i for fremover at kunne tage sig af flere patienter med indgroede tånegle, ligtorne og hård hud.

- Vi skulle have lidt mere plads, så vi kunne være her samtidig, siger Janni Castengren, der startede op som fodterapeut i 2012 lige ved siden af den nye luftige og lyse klinik beliggende på samme husnummer: Sct Knudsgade 46.

- Vi er blevet meget mere synlige end før, hvor vi bare havde et vindue ud til gaden. Så vi har flere, der bare kommer ind fra gaden.

Når de stempler ind hos Jannie og Dorte, kommer de med mange forskellige fodproblemer.

- Vi hjælper dem med det hele, det vil sige nedgroede negle, hård hud og ligtorne, siger Jannie Castengren, der suppleres af Dorte:

- Vi hjælper dem også med at forebygge problematikkerne ved at lave skoindlæg. Det er også dejligt, siger fodterapeuten og tilføjer:

- Det er meget tilfredsstillende at kunne se en udvikling efter vores behandling.

Ikke kun behandling

Selvom lokalerne mest af alt minder om en lægeklinik, er det dog ikke kun behandling, fodterapeuterne tager sig af. Når sommersæsonen nærmer sig, smider man ge nemlig skoene, og så står neglene til at få en omgang farvelade.

- I sommeren er det vel over halvdelen af vores kunder, der kommer for at få farvet neglene med shellak, siger Dorte om arbejdets mere kosmetiske kant, der trækker flere yngre kunder til.

- Men vores patienter er meget blandede. I dag har vi haft en på dreng på 12 år, mens vi også har en patient på 102 år, siger Janni Castengren.

Selvom aldersgrupperne spænder bredt, glæder begge fodterapeuter sig over et arbejde, hvor den menneskelige kontakt og evne er mindst lige så vigtige som et godt fodgreb. Og som Jannie slutter:

- Det er meget forskelligheden i arbejdet, der er fantastisk.

Klinik for fodterapi holder åbningsreception d. 26. oktober kl. 11-14.00. Adressen er Sct Knudsgade 46, 4100 Ringsted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk