25. maj 2019
I idylliske omgivelser på Nebsmøllevej satser Henning Vibe Scharstein på at kunne åbne en fodboldgolfbane til næste år, hvis ikke han finder noget jord, han synes er bedre egnet. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

I idylliske omgivelser på Nebsmøllevej satser Henning Vibe Scharstein på at kunne åbne en fodboldgolfbane til næste år, hvis ikke han finder noget jord, han synes er bedre egnet. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldgolf skal til Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldgolf skal til Ringsted
Ringsted - 20. oktober 2018 kl. 12:10
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henning Vibe Scharstein er en mand med mange projekter og seneste skud på stammen, er planerne om at oprette en fodboldgolfbane i Ringsted.

arrow Læs også: Fodboldgolfbane sendt på bænken af kommunen

- Jeg synes det er sjovt at skabe noget nyt og lave noget, hvor folk har det sjovt og bliver glade. Jeg har et arbejde, hvor jeg laver løsningerne for folk og jeg synes det er en enormt givende, når jeg laver noget, hvor jeg kan se at folk blive glade for det og derfor laver jeg et projekt som dette, fordi fodboldgolf er noget, hvor folk de hygger sig og har det sjovt.

I øjeblikket er Henning Vibe Scharstein på jagt efter et stykke egnet jord til projektet, men da han, i følge sig selv, er en handlingens mand, så har han allerede et stykke jord han kan bruge, hvis ikke der skulle dukke noget bedre egnet op.

- Eftersøgningen efter et stykker jord på omkring 4-5 hektar er stadigvæk gældende. I øjeblikket snakker jeg lidt med nogle ude fra Gyrstinge, der har noget jord der måske kan bruges og hvor der i forvejen er nogle faciliteter, så som omklædning og cafe, der kan være med til at give noget synergi. Men jeg har det også sådan, at finder jeg ikke noget der er bedre egnet, så har jeg selv et stykke jord der kan bruges og da jeg allerede har besluttet mig for, at det skal blive til noget, så er planen også, at jeg kan åbne til forår eller sommer næste år, fortæller Henning Vibe Scharstein.

Responsen fra lokalsamfundet til planerne, har også været meget positiv fortæller Henning Vibe Scharstein

- Der har været en overvældende positiv respons fra folk i Ringsted. Der har været folk, der har skrevet, at jeg bare skulle sige til, hvis jeg skulle have hjælp til at lave noget af arbejdet. Det er rigtig fedt for mig, at folk ikke bare siger at de støtter, men også er villige til at komme og hjælpe.

For ikke kyndige, så kan fodboldgolf bedst beskrives som en blanding af golf, minigolf og fodbold. Spillet foregår på en mere eller mindre traditionel golfbane, men ved hvert hul skal man igennem en række forhindringer, f.eks. skyde igennem et bildæk eller over et vandhul. Udover forhindringerne så er golfkuglen skiftet ud med en fodbold og i stedet for at svinge golfkøllen, er det benet der kommer på arbejde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk