19. september 2020
Nikolaj Bressendorf-Jakobsen har i tre år arbejdet som bogopsætter på Ringsted Bibliotek. Nu er han blevet eleven med det højeste snit på sit gymnasium.
Nikolaj Bressendorf-Jakobsen har i tre år arbejdet som bogopsætter på Ringsted Bibliotek. Nu er han blevet eleven med det højeste snit på sit gymnasium.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flittig bogopsætter blev superstudent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flittig bogopsætter blev superstudent
Ringsted - 19. juli 2019 kl. 16:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Ulla Jensen
Blandt de mange unge, der i disse dage venter på svar fra den uddannelse de har søgt ind på, er Ringsted Biblioteks bogopsætter Nikolaj Bressendorf-Jakobsen, der for nylig blev student fra Midtsjællands Gymnasium med skolens højeste gennemsnit: 11,5.

Ved siden af gymnasiet har Nikolaj haft sin faste gang på Ringsted Bibliotek, hvor han har været bogopsætter siden 2016. I de år, der har gået, har kollegerne kunnet følge hans vej gennem gymnasiet.

Nu venter han på at blive optaget på drømmestudiet. Svaret kommer fredag den 26. juli .

- Jeg har søgt ind på Copenhagen Business School (CBS) i København, hvor jeg håber, at jeg efter sommerferien kan begynde på studiet International Business and Politics, fortæller den nybagte topstudent Nikolaj Bressendorf-Jacobsen.

På Ringsted Bibliotek er kollegerne meget stolte over den unge bogopsætter.

- Det er rigtig godt gået! Vi ønsker Nikolaj stort tillykke med den flotte studentereksamen og krydser fingre for at han kommer ind på sit drømmestudie, lyder det fra kollegerne.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk