1. marts 2021
I forhold til andre kommuner oplever foreningerne i Ringsted, at adgangen til baner, haller og andre idrætsfaciliteter er ringe. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Idrætsforbund. Foto: Per Buurgaard Christensen
I forhold til andre kommuner oplever foreningerne i Ringsted, at adgangen til baner, haller og andre idrætsfaciliteter er ringe. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Idrætsforbund. Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere kandidater vil etablere nye idrætslokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere kandidater vil etablere nye idrætslokaler
Opdateret 31. oktober 2017 kl. 08:37
Ringsted KV17 - 30. oktober 2017 kl. 17:12
Af Anna Egeris Karstoft

Det lader ikke til at være lige nemt for alle kommunens sportsklubber at finde et sted at træne. For sammenlignet med idrætsforeninger rundt omkring i landet, er Ringsted Kommune blandt de 10 kommuner, hvor foreningerne oplever, at adgangen til idrætsfaciliteter er værst.

arrow Læs også: Basketspillere træner sidst på natten

Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Idrætsforbund fra i år, hvor Ringsted er placeret som nummer 89 ud af landet 98 kommuner, når det kommer til adgangen til haller, baner og andre idrætsfaciliteter.

Og det vækker bekymring hos flere af de politiske partier, hvor Nye Borgerlige, Det Radikale Ventre og Enhedlisten forslår, at man udvider med nye bygninger til idrætsområdet.

Spidskandidat for Nye Borgerlige Claus Bedemann (NB) har et konkret forslag til, hvordan lokalerne skal findes.

- Alle idrætsklubber skal have gratis adgang til et klublokale, lige meget hvilken sportsgren der er tale om. Man kunne med fordel lave idrætsfaciliteter i de 50.000 kvadratmeter, der er til salg på Thorsvej i Ringsted lige nu, udtaler han.

Også spidskandidat Torben Lollike (RV) er fortaler for at udvider med flere bygninger. Ud over landsbyhuset i Gyrstinge og det, der potentielt kommer i Jystrup, foreslår han, at man bygger endnu to huse, hvor han nævner Vetterslev som et bud, på hvor det tredje kan komme til at ligge.

- Jeg kunne godt tænke mig, at man havde tre-fire moderne forsamlingshuse i kommunen i alt, lyder det fra spidskandidaten.

arrow Disse partier vil hæve tilskud til idrætten
30. oktober 2017 kl. 14:03 Opdateret: kl. 08:37
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk