22. oktober 2020
Nebs Møllegård er et behandlingshjem for børn og unge med 24 beboere og 60 medarbejdere. Privatfoto
Nebs Møllegård er et behandlingshjem for børn og unge med 24 beboere og 60 medarbejdere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere ansatte på behandlingshjem er smittet med corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere ansatte på behandlingshjem er smittet med corona
Ringsted - 14. oktober 2020 kl. 11:31
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

En lille uge efter smittetilfælde på Valdemarskolen, er den gal igen med coronavirus i Ringsted Kommune.

Tirsdag er fire ansatte på Behandlingshjemmet Nebs Møllegård konstateret smittet med coronavirus og er således gået i selvisolation, skriver Ringsted Kommune i en pressemeddelelse.

Kommunen er i tæt dialog med Styrelsen for Patientsikkerhed, der har aftalt test af elever og ansatte på behandlingshjemmet.

- Da vi blev orienteret om, at medarbejdere var smittet med Covid-19, tog vi med det samme kontakt til den kommunale sundhedstjeneste og Styrelsen for Patientsikkerhed. Sammen med dem er der igangsat smitteopsporing, og vi har opfordret de relevante elever og ansatte til at gå i selvisolation. Det har alle fulgt, og der er aftalt test af de relevante personer, siger Toni Rytter, der er forstander for Behandlingshjemmet Nebs Møllegård.

24 beboere og 60 ansatte

Behandlingshjemmet Nebs Møllegård er et behandlingshjem, hvor børn og unge bor på stedet. Der er aktuelt 24 beboere og 60 ansatte på Nebs Møllegård.

Behandlingshjemmet Nebs Møllegård har ligesom øvrige skoler og institutioner i Ringsted Kommune fulgt sundhedsmyndighedernes anbefalinger om afstand, fokus på hygiejne og rengøring i deres hverdag.

- Vi fortsætter selvfølgelig med at følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, og lige nu er vi i tæt dialog med blandt andet Styrelsen for Patientsikkerhed for at hindre smittespredningen mest muligt. Vi vil også fortsat give nærmere direkte information til elever, forældre og medarbejdere, når der er mere at fortælle, slutter Toni Rytter.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk