28. februar 2020
Tina Grunwald og Karen-Marie Lillelund træder op i brusende kjoler og fjer på Ringsted Festival, og publikum modtager bakkesangerinderne som rockstjerner.
Tina Grunwald og Karen-Marie Lillelund træder op i brusende kjoler og fjer på Ringsted Festival, og publikum modtager bakkesangerinderne som rockstjerner.
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjer, fest og farver hører også til på festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjer, fest og farver hører også til på festivalen

bakkens hvile er også med på ringsted festival

Opdateret 01. august 2014 kl. 09:32
Ringsted - 01. august 2014 kl. 08:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

bakkersangerinder: Publikum på Ringsted Festival er ikke kun til rock. De vil også have fjer, fest og farver. Derfor er Bakkesangerinderne på programmet for fjerde gang, fortæller en af de syngende damer, Tina Grunwald, der skal optræde lørdag kl. 15.45 i Pamperhalle sammen med Karen-Marie Lillelund.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år

- Vi var med for fem år siden og tænkte, at det nok bare var en engangsforestilling, men festivalgæsterne spurgte efter os, da vi ikke var der året efter, så Anders (Sørensen, festivalleder red.) ringede og spurgte om vi ville være med igen. Og så er vi vist blevet en tradition, for vi har været med siden, siger Tina Grunwald.

Bakkesangerindernes program i Pamperhalle er på tre kvarter og er en sammensætning af kendte viser og standup, men de stærke gamle revyviser med tekster, der skal tænkes over, dem må publikum tage ind til Bakkens Hvile for at lytte til, siger Tina Grunwald.

- De kræver lidt stilhed, når de skal synges, og det er der jo ikke i festivalens tyrolertelt. Der skal publikum have de kendte viser, hvor de kan synge med for eksempel 'Sådan var det i 90'erne'. Og så skal de have noget standuphumor, lyder konklusionen.

Og hvordan er det så for sådan en bakkesangerinde i brusende kjole og fejende fjer at stille op og synge på en festival?

- Det er helt fantastisk. Der er så hyggeligt på Ringsted Festival, og det giver er helt andet sug i maven, når vi skal på, fordi vi bliver modtaget som rockstjerner. Det er så dejligt at mærke den respekt, vi bliver mødt med, siger Tina Grunwald.

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk