26. juni 2019
Oprydningen efter brobyggeriet halter til stor ærgrelse for Tommy Hansen, Finn Andersen og Poul Jensen Foto. Blandet andet tænger kørebane, cykelsti og fortorv til et slidlag. Foto: Hans-Henrik Lærke
gallery icon

Se billedserie

Oprydningen efter brobyggeriet halter til stor ærgrelse for Tommy Hansen, Finn Andersen og Poul Jensen Foto. Blandet andet tænger kørebane, cykelsti og fortorv til et slidlag. Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjellebro-bro savner finish

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjellebro-bro savner finish
Ringsted - 16. januar 2019 kl. 15:16
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvem skal gøre det færdigt, lyder det spørgende fra Finn Andersen.

Hans undren knytter sig til det anlægsarbejde, der står ufærdigt hen på Køgevej igennem Fjellebro. Her har Banedanmark lavet en ny bro hen over Køgevej lige ved siden af en eksisterende bro fra 1940.

Den nye skinneoverføring er lavet og taget i brug, men sporene efter arbejdet er stadig tydelige.

Et delvist fjernet, delvis iturevet rækværk er aldrig blevet genetableret, asfalten på kørebanen, cykelstien og fortorvet er nogle steder hullet, andre steder opfræset. Jerndæksler stikker to-tre centimeter op over asfalten, der ikke er jævnet ud, men svinger i højde.

Finn Andersen er ikke ene om at undre sig. Poul Jensen og Tommy Hansen, der også bor i Fjellebro, efterlyser også en ordentlig og pæn afslutning på projektet.

- Der bliver ikke gjort noget ved oprydningen. Vi er skatteborgere, men bliver behandlet som andenrangs borgere, udtrykker han, mens Poul Jensen blot kan konstatere:

- Vi har fået en bro, men der er ikke lavet nogen finish.

- Det er nogle ting, som skal fikses. Vi har stor interesse i at få projektet lukket. Det har allerede taget lang tid, siger Lasse Nedergaard, leder af Byg og Anlæg i Ringsted Kommunes Vej- og Ejendomscenter under et besøg på Køgevej ved Banedanmarks nye bro i Fjellebro.

Ringsted Kommune har lavet en mangelliste, som Banedanmark er blevet præsenteret for. Emnerne som topper listen er: asfaltkvalitet generelt samt septre til autoværn, skader på eksisterende hegn og vejbelysning under den nye bro.

Ifølge Ringsted Kommune er der en positiv dialog i gang med Banedanmark omkring de udestående punkter, og man forventer en afklaring i løbet af foråret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk