1. december 2020
En 78-kvinde i boligkomplekset Klosterparken i Ringsted er en af mange ældre, der har mistet penge til svindlere de seneste par måneder. Foto: Jens Wollesen
En 78-kvinde i boligkomplekset Klosterparken i Ringsted er en af mange ældre, der har mistet penge til svindlere de seneste par måneder. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire unge kræves fængslet for masser af svindel mod ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire unge kræves fængslet for masser af svindel mod ældre
Ringsted - 30. oktober 2020 kl. 14:06
Af Anne Wandahl

Midt- og Vestsjællands Politi har nu fået et gennembrud i sagen, hvor mange især ældre mennesker de senere måneder har mistet formuer til svindlere, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Vaks kvinde anmeldte lusket bedrageriforsøg

- Efterforskningen i bedragerisagerne førte politiet på sporet af fire mænd, som blev anholdt på Sjælland torsdag eftermiddag. De anholdte var ved anholdelsen i besiddelse af flere betalingskort tilhørende ofre for bedragerierne, oplyser politiet.

De fire mænd fremstilles her fredag eftermiddag i et grundlovsforhør i Retten i Roskilde, hvor de kræves fængslet for foreløbig 13 tilfælde af bedrageri på hele Sjælland for en samlet sum på i hvert fald 200.000 kroner.

Politiet mener dog, at sagen er langt større.

- De anholdte er mistænkte i en lang række af sager om grov udnyttelse af især ældre borgeres tillid til ansatte inden for bankverdenen. Den tillid har gerningsmændene groft misbrugt for at opnå en økonomisk vinding på andres bekostning, udtaler politikommissær Martin Eise Eriksen, som leder af efterforskningen i disse sager om økonomisk kriminalitet.

- Det samlede beløb i sagerne er foreløbigt opgjort til mindst 200.000 kroner, men beløbet kan sagtens nå at blive højere under vores fortsatte efterforskning, tilføjer Martin Eise Eriksen.

arrow Bedrager narrede 80-årig for flere tusinde kroner
29. september 2020 kl. 10:32 Opdateret: kl. 10:32
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk