21. september 2019
Fire nye fugleunger blev optaget i foreningen på generalforsamlingen. Det er Jacob Bretlau, Rune Moesgaard, Mark Regeser,  og Michael Dam Larsen. Foto: Jakob Fønss
gallery icon

Se billedserie

Fire nye fugleunger blev optaget i foreningen på generalforsamlingen. Det er Jacob Bretlau, Rune Moesgaard, Mark Regeser, og Michael Dam Larsen. Foto: Jakob Fønss
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire fugleunger udklækket på Raadhuskroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire fugleunger udklækket på Raadhuskroen
Opdateret 12. april 2019 kl. 15:32
Ringsted - 12. april 2019 kl. 13:37
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire nye fugleunger blev optaget i Fugleskydningsselskabet for Ringsted & Omegn på generalforsamlingen torsdag aften på Raadhuskroen i Ringsted. Det er Rune Moesgaard, Mark Regeser, Jacob Bretlau og Michael Dam Larsen.

De 112 fremmødte medlemmer bød de fire nye velkommen, kort efter at havde holdt et minuts stilhed for de afdøde skydebrødre i 2018 Kurt B. Olsen, Finn Lehnshøj, Per Vinding, Jacob Halgaard samt begge foreningens æresmedlemmer Bent Tue Christensen og Ejner Christensen.

Desuden blev tre jubilarer fejret. Jørgen Sandlykke og Poul Erik Larsen blev hyldet for 25 års medlemskab, mens Kell Bøg kunne fejre 40 års jubilæum.

- Det har på næsten alle måder været et helt traditionelt år i vores hæderkronede selskab. Vi har holdt tre arrangementer: generalforsamling, fugleskydning og torskespisning. Og da I jo alle har deltaget i disse, er der ikke grund til at dvæle meget længere ved det. Og da I jo nok også kan huske beretningen fra sidste år, så er der jo ikke nogen grund til at gentage den, lød det i aftes på Raadhuskroen i Ringsted, da formand for direktionen i Fugleskydningsselskabet for Ringsted & Omegn René Malchow aflagde sin årlige beretning på generalforsamlingen.

Der var ikke indkommet forslag til generalforsamlingen og regnskabet blev godkendt med klapsalver.

Kasserer Jens Peter Jensen blev genvalgt til direktionen for en tre-årig peride. Uffe Dahl var også på valg, men han ønskede ikke genvalg. Den nuværende suppleant Christian Handberg indtræder i stedet i direktionen for en treårig periode og ny suppleant i en et-årig periode er Christian Svendsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk