14. juni 2021
Leif Knudsen er glad for Impro-vis' lokaler i portbygningen på Valdemarskolen. Lokalerne bliver delt med fire andre foreninger, og det fungerer uden problemer.
Leif Knudsen er glad for Impro-vis' lokaler i portbygningen på Valdemarskolen. Lokalerne bliver delt med fire andre foreninger, og det fungerer uden problemer.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Filmklip skal skabe kulisser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Filmklip skal skabe kulisser
Opdateret 24. juni 2014 kl. 08:03
Ringsted - 22. juni 2014 kl. 07:30
Af Jakob Fønss

Den lille teatergruppe Impro-vis med 27 medlemmer jubler over støtten på 5000 kroner fra DAGBLADETs fondsuddeling 2014. Nu bliver der nemlig råd til at købe en projektor og et lærred til teatersalen på førstesalen i portbygningen på Valdemarskolen.

arrow Læs også: Taekwondoklub savner sofaer og maling

- Vi er meget glade for den økonomiske støtte til en projektor og et lærred. Det vil give en ny dimension til vores forestillinger, fordi vi nu kan bruge filmoptagelser som kulisse. Samtidig får vi mulighed for at optage vores forestillinger, så vi kan give vores skuespillere et visuelt indblik i, hvad publikum ser, forklarer foreningens formand Leif Knudsen.

Medlemmerne er hovedsageligt fra 15-25 år og de arbejder i løbet af sæsonen med forestillinger, der tager fat i relevante problemstillinger.

- Vi har blandt andet opført et stykke, hvor selvmord var temaet. Vi arbejder på en helt speciel måde, der bevirker, at der aldrig er to forestillinger, som er helt ens, påpeger formanden.

Udgangspunktet for en forestilling er fire til fem temaord og herfra udspiller handlingen sig med masser af improvisation undervejs.

- Det giver en rigtig god dynamik, og så giver det også mulighed for, at blandt andet ordblinde kan deltage i forestillingerne, forklarer Leif Knudsen.

arrow De gode gerninger belønnes med 10.000 kroner
21. juni 2014 kl. 16:01 Opdateret: kl. 19:09
arrow It-hjælp til udsatte bliver opgraderet
21. juni 2014 kl. 14:02 Opdateret: kl. 14:33
arrow Hjælp til nye sovetelte
21. juni 2014 kl. 12:34 Opdateret: kl. 19:08
Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk