28. november 2020
Det er i de orange områder, at Fibia får lagt kabler ned i løbet af 20221. Kort: Fibia
Det er i de orange områder, at Fibia får lagt kabler ned i løbet af 20221. Kort: Fibia
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fibia gør klar til at lægge mere fibernet i Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fibia gør klar til at lægge mere fibernet i Ringsted
Ringsted - 19. oktober 2020 kl. 09:18

Ringsted: Mange i Ringsted kan allerede nu koble sig på fibernettet. Nu er turen kommet til midtbyen, oplyser Fibia i en pressemeddelelse.

- Hurtigt og stabilt internet er nødvendigt for alle. Både når vi skal arbejde hjemme og når vi skal uddanne os, streame underholdning og nyheder. Det løser vi med fibernettet fordi hvert eneste hus får sit eget fiberkabel hen til den nærmeste central. Samtidig er pladsen i kablet nærmest ubegrænset og derfor kan vi tilbyde stabile og høje hastigheder, fortæller salgsdirektør i Fibia Mia Stroustrup.

Arbejdet forventes at begynde i marts og vare frem mod udgangen af 2021.

- Vi fylder desværre lidt i gadebilledet med vores maskiner og udstyr, men rydder pænt op efter os og tilpasser os de lokale forhold, understreger Mia Stroustrup.

Kunder på Fibias net kan i dag vælge tv- og internetprodukter fra Waoo, og fra begyndelse af 2021 kan kunderne også vælge at få internet fra Hiper og i løbet af året også produkter fra Kviknet, Fastspeed, Telenor, YouSee og TDC Erhverv.

Fibias fibernet når i dag forbi omkring 290.000 familier og husstande i Region Sjælland og 135.000 i Østjylland, mens der i Nordsjælland og Hovedstadsområdet er cirka 80.000 adresser med adgang til Fibias fibernet.

Fibia er ejet af andelsselskaberne Andel og NRGi og tilbyder alle andelshavere i de to andelsselskaber en hurtig og stabil internetforbindelse inden udgangen af 2023.

Fibia har 180.000 kunder og lægger fiberkabler forbi flere end 70.000 husstande om året.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk